Notenvrij

Voorgerecht
Tom yum goong met gefrituurde zeespaghetti - Gezond aan tafel - recept
Tom yum goong met gefrituurde zeespaghetti

Het recept voor deze tom yum goong met gefrituurde zeespaghetti komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Hoofdgerecht
Nasi goreng met wakame - Gezond aan tafel - recept
Nasi goreng met wakame

Het recept voor deze nasi goreng met wakame komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Voorgerecht
Ansjovis met lamsoor - Gezond aan tafel - recept
Ansjovis met lamsoor

Het recept voor deze ansjovis met lamsoor komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Dips, sauzen en dressings
Zonnebloempittenpasta - Gezond aan tafel - recept
Zonnebloempittenpasta

Het recept voor deze zonnebloempittenpasta komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Hoofdgerecht
Pizza met wakame en dulse - Gezond aan tafel - recept
Pizza met wakame en dulse

Het recept voor deze pizza met wakame en dulse (in het boek: pizza surf & turf) komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Hoofdgerecht
Italiaanse rode boekweit - Gezond aan tafel - recept
Italiaanse rode boekweit

Het recept voor deze Italiaanse rode boekweit komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Hoofdgerecht
Zeebaars uit de oven - Gezond aan tafel - recept
Zeebaars uit de oven

Het recept voor deze zeebaars uit de oven komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht (per stuk): 700 kcal, 45 g eiwit, 44 g vet, 25 g koolhydraten, 12 g vezels.

Naar recept
Hoofdgerecht
Prei-tomatensoep - Gezond aan tafel - recept
Prei-tomatensoep

Het recept voor deze prei-tomatensoep komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Stamppot wakame - Gezond aan tafel - recept
Stamppot wakame

Het recept voor deze stamppot wakame komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Hoofdgerecht
Pasta carbonara met zeespaghetti - Gezond aan tafel - recept
Pasta carbonara met zeespaghetti

Het recept voor deze pasta carbonara met zeespaghetti komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Hoofdgerecht
Pasta met linzen, tomaat en basilicum - recept - Gezond aan tafel
Pasta met linzen, tomaat en basilicum

Het recept voor deze pasta met linzen, tomaat en basilicum komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht: 810 kcal, 39 g eiwit, 22 g vet, 101 g koolhydraten, 27 g vezels.

Naar recept