Smokey Goodness Brand New BBQ
Oude tradities en nieuwe smaken
In ‘Smokey Goodness Brand New BBQ’ neemt Jord Althuizen je mee op avontuur naar dé barbecue bakermat, de USA. Want er valt nog genoeg te ontdekken voor op het vuur, zowel old school traditional als new flavors en technieken.
Door de Mexicaanse, Aziatische en Europese invloeden blijft de BBQ-scene zich daar ontwikkelen. In dit boek vind je nieuwe technieken, talloze tips en nog meer nieuwe recepten. Van briskets, klassieke en new school spare-ribs en Carolina Style pulled pork, tot burgers en Tex-Mex BBQ. Waar zet jij je tanden in?
"Klassieke Amerikaanse gerechten brengen oude tradities en nieuwe smaken samen. Bevrijd je innerlijke pyromaan en ga helemaal los met deze heerlijke recepten!" – Telegraaf
"Smokey Goodness zet mening achtertuin in vuur en vlam"– Foodies
‘Brand New BBQ’ is het negende deel in de Smokey Goodness BBQ-bestsellerserie van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen. Dit is hét cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in de collectie.
In ‘Smokey Goodness Brand New BBQ’ neemt Jord Althuizen je mee op avontuur naar dé barbecue bakermat, de USA. Want er valt nog genoeg te ontdekken voor op het vuur, zowel old school traditional als new flavors en technieken.
Door de Mexicaanse, Aziatische en Europese invloeden blijft de BBQ-scene zich daar ontwikkelen. In dit boek vind je nieuwe technieken, talloze tips en nog meer nieuwe recepten. Van briskets, klassieke en new school spare-ribs en Carolina Style pulled pork, tot burgers en Tex-Mex BBQ. Waar zet jij je tanden in?
"Klassieke Amerikaanse gerechten brengen oude tradities en nieuwe smaken samen. Bevrijd je innerlijke pyromaan en ga helemaal los met deze heerlijke recepten!" – Telegraaf
"Smokey Goodness zet mening achtertuin in vuur en vlam"– Foodies
‘Brand New BBQ’ is het negende deel in de Smokey Goodness BBQ-bestsellerserie van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen. Dit is hét cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in de collectie.