Gezond aan tafel logo

Gezond begint in je mond van Yvonne Kort

8 maart 2019

Gezond begint in je mond. Letterlijk, zo laat Yvonne Kort (vitaliteitscoach) zien. Haar boek bevat informatie, praktische tips, adviezen en een 10-stappenplan voor een optimale (mond)gezondheid. Hier vind je meer informatie, twee blogs met informatie uit het boek en een gratis preview.

Over het boek | Blog: Je gebit reinigen: 5 natuurlijke middelen | Blog: Gezonde mond? Lees hier wat je het beste eet (en wat niet) | Preview

Over het boek

Gezond begint in je mond - Yvonne KortJe mond is net als je darmen en je huid de spiegel van je gezondheid. Een verstoorde balans in je mond kan de kans op allerlei ziektes verhogen. Daarnaast hebben lichamelijke kwaaltjes vaak hun uitwerking op de mond. Je mond is, kortom, een orgaan om van te houden.

In Gezond begint in je mond laat Yvonne Kort, mondhygiënist, orthomoleculair therapeut en vitaliteitscoach, zien waarom. Benieuwd hoe jouw mond ervoor staat en hoe je goed voor je mond zorgt? Dit boek houdt je een spiegel voor, bevat handige adviezen en wel 10 zeer praktische tips voor een optimale (mond)gezondheid. Zo leer je waarom een glaasje wijn, een biertje of een blokje oude kaas zo af en toe best eens goed voor je kunnen zijn en waarom het belangrijk is om zo nu en dan eens lekker uit te slapen – ook voor je mond.

Vivian Reijs (gezondheidsexpert en motivatiespreker) over het boek: “Veel mensen weten niet dat je gezondheid toch echt in je mond begint. Yvonne onderstreept in dit boek het belang van de mond voor onze gezondheid en shcrijft vanuit haar grondige orthomoleculaire kennis, op een fijne en toegankelijke manier over hoe je je mond een handje kunt helpen. We zullen nooit meer hetzelfde kijken naar onze mond en spijsvertering!”

✔ Laagste prijs op de nieuwste boeken ✔ Binnen 14 dagen gratis retourneren ✔ Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Blog: Je gebit reinigen: 5 natuurlijke middelen

Een onbalans in de mond kan de kans op allerlei ziektes verhogen. Je gebit reinigen en zo min mogelijk suikers gebruiken, zijn de eerste stappen naar een gezonde mond. Naast de producten die je bij de drogist koopt, kun je ook eens je keukenkastje induiken. Misschien heb je wel iets in huis dat goed is voor je mondgezondheid en gewoon uit de natuur komt. In het blog Je gebit reinigen: 5 natuurlijke middelen zetten we vijf natuurlijke gebitsreinigers voor je op een rij.

Je gebit reinigen: 5 natuurlijke middelen - Gezond aan tafel - blog

Blog: Gezonde mond? Lees hier wat je het beste eet (en wat niet)

Een goede mondverzorging en gezonde mond zijn van levensbelang voor ons algemene welzijn. Daarbij spelen veel factoren een rol, zoals hoe je je mond en gebit onderhoudt, maar ook wat je de bacteriën in je mond en darmen te eten geeft – dat wat je in je mond stopt dus. Als je weet wat de bacteriën willen eten, dan is het een koud kunstje om deze te ondersteunen. Lees hier wat je het beste eet (en wat niet).

Gezonde mond Eet veel voedingsvezels! - Gezond aan tafel - blog

Inkijkexemplaar Gezond begint in je mond

Bekijk hier een aantal gratis pagina’s uit het boek.

✔ Laagste prijs op de nieuwste boeken ✔ Binnen 14 dagen gratis retourneren ✔ Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

  Ook gezonder eten?

  Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!  Direct bestellen ➔
  Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

  Thuiswinkel waarborg

  Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay