MKBM-proteïnepannenkoek

MKBM-proteïnepannenkoek - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 2 personen

  • 1 schep (30 g) MKBM-proteïnepannenkoekenmix
  • 2 el kokosolie
  • 1 snufje kaneel
  • 125 g rood fruit

Zo maak je het

  1. Roer de MKBM-proteïnepannenkoekenmix en 50 ml water door elkaar.
  2. Verhit een 1/2 eetlepel kokosolie in de koekenpan. Schep ¼ van het beslag in de koekenpan en bak de pannenkoek goudbruin. Draai met een spatel de pannenkoek om als het beslag bijna gestold is. Bak de andere kant goudbruin. Schep de pannenkoek op een bord, dek af met een stukje aluminiumfolie zodat hij warm blijft. Bak vervolgens nog 3 pannenkoeken.
  3. Verdeel de pannenkoeken over twee borden. Bestrooi met een snufje kaneel en verdeel de helft van het rode fruit erover.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Tip

Lekker met 100% natuurlijke pindakaas met stukjes noot.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Sojavrij | Vegetarisch?

Het recept voor deze MKBM-proteïnepannenkoek komt uit het boek Killerbody 3 – Back in Shape van actrice, dj en fitnessgoeroe Fajah Lourens.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Het recept is gebaseerd op dit boek
Killerbody 3 - Back in Shape