Fricandeausalade (Grip op koolhydraten)
Ingrediënten
- 1 el pijnboompitjes
- sla naar keuze
- 1 el kappertjes
- 75 g fricandeau
- 2 el Oma Lemmers-dressing (zie boek)
- zwarte peper naar smaak
Bereidingswijze
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze wat bruin kleuren.
- Verdeel de gewassen sla over een bord.
- Verdeel er de pijnboompitten, kappertjes en fricandeau over.
- Besprenkel met de dressing en maak af met wat zwarte peper.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Tip
Vervang fricandeau door vlees, vis of ei naar keuze.
Het recept voor deze fricandeausalade komt uit het boek Grip op koolhydraten van dietiste en ervaringsdeskundige Yvonne Lemmers. Een makkelijke en snelle lunchsalade voor 1 persoon!
Zo ziet dit recept eruit in het boek
Inkijkexemplaar van
Dit artikel is gebaseerd op dit boek
- Bewezen, succesvolle methode tegen klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen
- Eiwitrijk en koolhydraatbeperkt (met dagelijks koolhydratenuurtje!)
- Met basisrichtlijnen, handige dagmenu’s en recepten