Macaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum

Macaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum

5 / 5. 2

Ingrediënten

  • 50 g volkorenmacaroni
  • 400 g bladspinazie
  • 3 tomaten, in blokjes
  • 1 el olijfolie
  • 50 g rundergehakt
  • 10 blaadjes basilicum

Bereidingswijze

  • Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Stoom ondertussen de spinazie in circa 9 minuten gaar. Druk er in een zeef zoveel mogelijk vocht uit.
  • Stoom vervolgens de tomaat in circa 5 minuten gaar.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het rundergehakt rul.
  • Doe het bij de spinazie, tomaat en het basilicum en pureer alles grof. Roer tot slot de macaroni erdoor.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij?

Dit recept voor macaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder.

 

Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Inkijkexemplaar van



Om op te eten!

Moekes Maaltijd

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔