Fricandeausalade (Grip op koolhydraten)

Fricandeausalade - Gezond aan tafel- recept

Ingredienten voor 1 persoon

Zo maak je het

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze wat bruin kleuren.
  2. Verdeel de gewassen sla over een bord.
  3. Verdeel er de pijnboompitten, kappertjes en fricandeau over.
  4. Besprenkel met de dressing en maak af met wat zwarte peper.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Tip

Vervang fricandeau door vlees, vis of ei naar keuze.

Wil je meer recepten uit de categorie Koolhydraatarm?

Het recept voor deze fricandeausalade komt uit het boek Grip op koolhydraten van dietiste en ervaringsdeskundige Yvonne Lemmers. Een makkelijke en snelle lunchsalade voor 1 persoon!

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Het recept is gebaseerd op dit boek
Grip op koolhydraten