Hoofdgerecht
Kidsproof Recept: Groentetaartje met prei, zoete aardappel en knolselderij
Het recept voor dit groentetaartje met prei, zoete aardappel en knolselderij komt uit het boek Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen (o.a. receptontwikkelaar, foodstylist, workshop- en foodconceptontwikkelaar).
Naar receptTabouleh met watermeloen
Het recept voor deze tabouleh met watermeloen komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptStoofpotje uit de magnetron
Het recept voor dit stoofpotje uit de magnetron komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptRundvlees-avocadofajita’s
Het recept voor deze rundvlees-avocadofajita’s komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptHam-champignoncalzone
Het recept voor deze ham-champignoncalzone komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptEmpanada’s met kip en avocado
Het recept voor deze empanada’s met kip en avocado komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptBaskisch groentegerecht met ei
Het recept voor dit Baskische groentegerecht met ei komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptHam-abrikoosbroodjes uit de oven
Het recept voor deze ham-abrikoosbroodjes uit de oven komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptZeebaars in een zoutkorst uit de oven
Het recept voor deze zeebaars in een zoutkorst uit de oven komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt).
Naar receptSpinazie-ricottagnocchi
Het recept voor deze spinazie-ricottagnocchi komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt).
Naar receptMezze paccheri met zwarte peper en langoustines
Het recept voor deze mezze paccheri met zwarte peper en langoustines komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt). Uit het boek over dit recept: “In een wereld vol regels, waaronder die dat je nooit kaas over pasta met vis mag strooien, begaat...
Naar recept