Hoofdgerecht

Hoofdgerecht
Italiaans gehaktbrood met tomaat - Gezond aan tafel - recept
Italiaans gehaktbrood met tomaat

Het recept voor dit Italiaanse gehaktbrood met tomaat komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.

Naar recept
Hoofdgerecht
Portobelloburger met omelet en avocado - Gezond aan tafel - recept
Portobelloburger met omelet en avocado

Het recept voor deze portobelloburger met omelet en avocado komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.

Naar recept
Hoofdgerecht
Zalmmoten met Piemontese peterseliesaus - Gezond aan tafel - recept
Zalmmoten met Piemontese peterseliesaus

Het recept voor deze zalmmoten met Piemontese peterseliesaus komt uit het kookboek Smokey Goodness No Worries BBQ van Jord Althuizen. Uit het boek: “Zalm is een geweldige vis waar iedereen van houdt – warm gerookt, koud gerookt… altijd een smakelijke crowd pleaser. In de catering roken en smoken we dus heel wat van deze visjes af. Maar zalm roken vraagt wel...

Naar recept
Hoofdgerecht
Risotto met paddenstoelen en makreel

Dit recept voor risotto met paddenstoelen en makreel komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales.

Naar recept
Hoofdgerecht
Norirolls met sla, wortel en kimchi - Gezond aan tafel - recept
Norirolls met sla, wortel en kimchi

Het recept voor deze norirolls komt uit het boek Eet, reset, heal van Gwyneth Paltrow. Over het recept in het boek: “Ik eet deze saladerolls gevuld met kimchi (goed voor je darmen!) als lichte lunch of tussendoortje. De nori kan een beetje zompig worden, dus eet de rolls zo snel mogelijk nadat je ze hebt gemaakt. (Dat is voor mij meestal...

Naar recept
Hoofdgerecht
Vistaco's van yam-tortilla's - Gezond aan tafel - recept
Vistaco’s van yam-tortilla’s

Het recept voor deze vistaco’s van yam-tortilla’s komt uit het boek Eet, reset, heal van Gwyneth Paltrow. Over het recept in het boek: “Deze graanvrije, glutenvrije, etc.-vrije taco’s zijn helemaal geweldig. Ik hoorde voor het eerst van het gebruik van yam als tortillavervanger van een vriendin van een vriendin toen ze terugkwam van een reisje naar Tulum in Mexico. Sindsdien ziet...

Naar recept
Hoofdgerecht
Kipcurry van de bakplaat - Gezond aan tafel - recept
Kipcurry van de bakplaat

Het recept voor deze kipcurry van de bakplaat komt uit het boek Eet, reset, heal van Gwyneth Paltrow. Over het recept in het boek: “Dit recept is ongelofelijk simpel. Het enige wat je hoeft te doen is alle ingrediënten samen omscheppen, op een bakplaat leggen, in de oven schuiven en klaar is Kees. Het is een superclean gerecht, en je kunt...

Naar recept
Hoofdgerecht
Falafelburgers met bietjes - Gezond aan tafel - recept
Falafelburgers met bietjes

Het recept voor deze falafelburgers met bietjes komt uit het boek Eet, reset, heal van Gwyneth Paltrow. Over het recept in het boek: “Dit is een grappige variatie op een klassieker. Deze falafelburgers zijn zeer voedzaam en smaakvol, maar vanwege alle peterselie toch lekker fris. De bietjes voegen een subtiele zoetheid toe, en niet te vergeten een prachtige kleur. Mijn kinderen...

Naar recept
Hoofdgerecht
Asperges met zalm, ei en zeekraal - Gezond aan tafel - recept
Asperges met zalm, ei en zeekraal

Het recept voor deze asperges met zalm, ei en zeekraal komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.

Naar recept
Hoofdgerecht
Gevulde zoete aardappel met kikkererwten, avocado en dilledressing - Gezond aan tafel - recept
Gevulde zoete aardappel met kikkererwten en avocado

Het recept voor deze gevulde zoete aardappel met kikkererwten, avocado en dilledressing komt uit het boek Het Scandi Sense Dieet van Suzy Wengel.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Kip met 40 tenen knoflook - Gezond aan tafel - recept
Kip met 40 tenen knoflook

Het recept voor deze kip met 40 tenen knoflook komt uit het Tasty Kookboek van Tasty, het grootste foodchannel ter wereld. Over het recept in het boek: “Het maakt ons niet uit of je uiteindelijk 39 (of 41) tenen knoflook gebruikt voor jouw versie. Het gaat erom dat het gerecht barst van die heerlijke knoflooksmaak. Dit is het perfecte gerecht...

Naar recept