Hoofdgerecht
Dorade met basilicum
Het recept voor deze dorade met basilicum komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptGunpowder-lam met ananassalsa en kokosrijst (Jamie Oliver)
Het recept voor deze gunpowder-lam met ananassalsa, kokosrijst & muntdressing komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Het geheim van dit recept is dat je rustig de tijd moet nemen om het perfecte mengsel voor de gunpowderspecerijenpasta samen te stellen. Het contrast tussen het donkere, krokante korstje en het sappige, roze vlees is...
Naar receptInktvisrisotto met peterselieolie en pepertjes (Jamie Oliver)
Het recept voor David Tennant’s kroatische inktvisrisotto met peterselieolie en rode pepertjes komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “David Tennant werd verliefd op dit gerecht toen hij in 2004 voor filmopnames in het prachtige Dubrovnik was. Het is ongebruikelijk om risottorijst op deze manier klaar te maken. Het is meer een soort...
Naar receptPad thai met garnalen & tofu (Jamie Oliver)
Het recept voor deze Pad thai met garnalen, tofu en zurige tamarindesaus komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Pad thai is zowel op straat als in de betere Thaise restaurants uitgegroeid tot een soort cultgerecht, en dat is ook vrij logisch – het is gewoon ontzettend lekker en serieus bevredigend. Dankzij de...
Naar receptKip katsu curry met kokosrijst & pickles (Jamie Oliver)
Het recept voor deze kip katsu curry met kokosrijst & schitterende pickles komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver.
Naar receptBriljante groenteburger (Jamie Oliver)
Het recept voor deze briljante groenteburger komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Ik hou van dit recept – of je nou een hardcore veganist bent of alleen af en toe vleesloos wilt eten, met deze burger zit je altijd goed. De burgers zijn supereenvoudig te maken en ik maak ze af met...
Naar receptItaliaans gehaktbrood met tomaat
Het recept voor dit Italiaanse gehaktbrood met tomaat komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.
Naar receptPortobelloburger met omelet en avocado
Het recept voor deze portobelloburger met omelet en avocado komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.
Naar receptZalmmoten met Piemontese peterseliesaus
Het recept voor deze zalmmoten met Piemontese peterseliesaus komt uit het kookboek Smokey Goodness No Worries BBQ van Jord Althuizen. Uit het boek: “Zalm is een geweldige vis waar iedereen van houdt – warm gerookt, koud gerookt… altijd een smakelijke crowd pleaser. In de catering roken en smoken we dus heel wat van deze visjes af. Maar zalm roken vraagt wel...
Naar receptRisotto met paddenstoelen en makreel
Dit recept voor risotto met paddenstoelen en makreel komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales.
Naar receptNorirolls met sla, wortel en kimchi
Het recept voor deze norirolls komt uit het boek Eet, reset, heal van Gwyneth Paltrow. Over het recept in het boek: “Ik eet deze saladerolls gevuld met kimchi (goed voor je darmen!) als lichte lunch of tussendoortje. De nori kan een beetje zompig worden, dus eet de rolls zo snel mogelijk nadat je ze hebt gemaakt. (Dat is voor mij meestal...
Naar recept