Hoofdgerecht
Met couscous gevulde courgettes
Het recept voor deze met couscous gevulde courgettes komt uit het kookboek 50x avondeten zonder vlees van Sven en Jennifer (Voedzaam & Snel). Voedingswaarden per persoon: 513 kcal – 23g vet – 56 g koolhydraten – 12 g eiwit
Naar receptVolkorenplaatpizza met groene asperges
Het recept voor deze volkorenplaatpizza met groene asperges komt uit het kookboek 50x avondeten zonder vlees van Sven en Jennifer (Voedzaam & Snel). Voedingswaarden per persoon: 634 kcal – 28g vet – 50g koolhydraten – 36g eiwit Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde...
Naar receptThaise rode-pepersoep
Dit recept voor Thaise rode-pepersoep komt uit het kookboek Time to eat van Nadiya Hussain. Over dit recept in het boek: ‘Soms heb ik trek in een vlugge, snelle hap, en een soepje maken hoeft heus niet altijd ingewikkeld te zijn of lang te duren. De ingrediënten uit potjes vormen in dit recept een zalig geheel, en terwijl de soep...
Naar receptTeriyakizalm met mangosalsa
Dit recept voor teriyakizalm met mangosalsa komt uit het kookboek Time to eat van Nadiya Hussain. Over dit recept in het boek: “Een goede teriyaki wordt extra lekker wanneer je de vis een nacht in de koelkast laat marineren, maar dat wil niet zeggen dat het niet à la minute kan. Dat kan namelijk heel goed. Als je wilt, zet...
Naar receptBroccoliquiche met vegan spek
Het recept voor deze broccoliquiche met vegan spek komt uit het kookboek FAMILY.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst, met de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Over dit recept in het boek: ‘Deze quiche is rijk gevuld met broccoli, vegan kaas en vegan spekjes. Echt een lekker familierecept om in het weekend...
Naar receptPaddenstoelen pasteitjes
Het recept voor deze paddenstoelen pasteitjes komt uit het kookboek FAMILY.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst, met de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Over dit recept in het boek: ‘Wat een fantastische combinatie is bladerdeeg en paddenstoelenragout toch! Je kunt eenvoudig een vegan versie van het klassieke pasteitje maken. Superleuk tijdens...
Naar receptPita’s met kikkererwten en zoete aardappel
Het recept voor deze pita’s met kikkererwten en zoete aardappel komt uit het kookboek FAMILY.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst, met de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Over dit recept in het boek: ‘Falafel en vegan shoarma smaken goed in een pitabroodje, maar hoe leuk is het om het broodje te...
Naar receptZalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter
Dit recept voor zalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter komt uit Het BBQ Street Basisboek van BBQSTREET, het BBQ-programma dat te zien is bij 24Kitchen. In dit boek vind je niet alleen alle info die je nodig hebt – zoals welke soorten BBQ’s er zijn, kolen vs. gas, rooksoorten, hot & quick of low & slow – maar vooral de...
Naar receptGevulde flespompoen met paddenstoelen en halloumi
Dit recept voor gevulde flespompoen met paddenstoelen en halloumi komt uit het boek Help, ik val niet af! van Vivian Reijs. Wil jij een kickstart maken met koolhydraatarm eten? Meld je gratis aan en ontvang direct het eerste weekmenu! Schrijf je hier in en ontvang 4 koolhydraatarme en gezonde weekmenu’s ➔
Lees meerRatatouille met gerookte paling
Dit recept voor ratatouille met gerookte paling komt uit het kookboek Chef Toub: Snel Arabisch van Mounir Toub. In dit boek maakt Chef Toub de snelle versie van Arabische favorieten. Zo kan je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van al het lekkers dat de Arabische keuken te bieden heeft! Over dit recept schrijft Mounir:...
Naar receptGevuld Turks brood
Dit recept voor gevuld Turks brood komt uit het kookboek Chef Toub: Snel Arabisch van Mounir Toub. In dit boek maakt Chef Toub de snelle versie van Arabische favorieten. Zo kan je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van al het lekkers dat de Arabische keuken te bieden heeft! Over dit recept schrijft Mounir: ‘Bij...
Naar recept