Expert
Toast met avocado en radijs
In haar boek (H)eerlijk makkelijk heeft Gwyneth Paltrow makkelijke recepten verzameld, waaronder deze voor een heerlijke toast met avocado en radijs. Een veganistisch recept, klaar binnen een mum van tijd. De toast is bedoeld als tussendoortje, maar over dit recept schrijft Gwyneth: “Lente op een bord. Wij eten deze toast soms als avondmaaltijd.”
Naar receptZoeteaardappelkoekjes met limoen en avocado
Het recept voor deze zoeteaardappelkoekjes met limoen en avocado komt uit het kookboek Het nieuwe Vegalicious van Alice Hart. Over dit recept schrijft Alice: “Een mooi klein gerechtje dat geschikt is voor een vrolijke lunch en voor een ontbijt in een lui weekend. Maak het in een koekenpan met een doorsnede van 23 cm als je geen eenpersoonskoekenpannetjes hebt en...
Naar receptHoningmosterddressing
Dressings zijn, als je ze zelf maakt tenminste, een makkelijke manier om gezonde vetten binnen te krijgen. Ze geven smaak aan een salade en maken deze af. Hieronder vind je het recept voor een honingmosterddressing, uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie. Deze dressing is ongeveer een week houdbaar in de koelkast. Haal hem ruim voor...
Naar receptAndijviestamppot met champignons en komijnekaas
Hieronder vind je, uit het boek Kook ook Holland, het recept voor andijviestamppot. Anders dan anders, namelijk met champignons en komijnekaas. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptVinaigrette met olijfolie, witte wijnazijn, mosterd en honing
Dressings zijn, als je ze zelf maakt tenminste, een makkelijke manier om gezonde vetten binnen te krijgen. Ze geven smaak aan een salade en maken deze af. Hieronder vind je het recept voor een vinaigrette met olijfolie, witte wijnazijn, mosterd en honing, uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie. Dressings zijn enkele dagen houdbaar in de...
Naar receptHummusdressing
Dressings zijn, als je ze zelf maakt tenminste, een makkelijke manier om gezonde vetten binnen te krijgen. Ze geven smaak aan een salade en maken deze af. Hieronder vind je het recept voor een hummusdressing, uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie. Deze dressing is ongeveer drie dagen houdbaar in de koelkast. Haal hem ruim voor...
Naar recept