Vegetarisch
Shakshuka met tomaten, kikkererwten en courgette
Dit recept voor shakshuka met tomaten, kikkererwten en courgette komt uit het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman. Over dit recept in het boek: “Eigenlijk is shakshuka een ontbijtgerecht. Maar wij vinden het ook reuze makkelijk en lekker als lunch of als lichte avondmaaltijd. Als we alleen zijn maken we dit vaak en doen er dan stiekem heel...
Naar receptKnapperige groente met dips
Dit recept voor knapperige groente met dips komt uit het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman. Over dit recept in het boek: “Om 5 uur kun je die bekende craving hebben. Je kunt dan chips en borrelnootjes serveren, of… je doet het niet! Ga even lekker back to the seventies en maak een prachtige schaal rauwe groenten met...
Naar receptBananen-havermoutpannenkoekjes
Dit recept voor bananen-havermoutpannenkoekjes komt uit het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman. Over dit recept in het boek: “Havermout verlaagt het cholesterolgehalte en verkleint daarmee de kans op hart- en vaatziekten. In kaneel zit OPC, wat helpt bij het verminderen van opvliegers, angst, stemmingswisselingen en slapeloosheid. Fyto-oestrogenen in sojamelk kunnen opvliegers en andere overgangsklachten verminderen. Banaan bevat...
Naar receptBananenbrood met pompoen- en zonnebloempitten
Dit recept voor bananenbrood met pompoen- en zonnebloempitten komt uit het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman. Over dit recept in het boek: “Kijk, dit is een heel slimme en lekkere oplossing voor als je snel de deur uit moet of in de ochtend moeilijk kunt eten: neem een plak bananenbrood mee on the road! Maak hem in...
Naar receptGekookt eitje met dukkah
Dit recept voor een gekookt eitje met dukkah komt uit het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman. Ken je dukkah al? Dit is een crunchy notenmengsel, afkomstig uit de Arabische keuken, en je kunt er alle kanten mee op! Dukkah is bijvoorbeeld heerlijk om komkommerstaafjes in te dippen bij de borrel. Of strooi het eens over je salades...
Naar receptMango met nori, walnoot en vanille-ijs
Het recept voor deze mango met nori, walnoot en vanille-ijs komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.
Naar receptNasi goreng met wakame
Het recept voor deze nasi goreng met wakame komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.
Naar receptZonnebloempittenpasta
Het recept voor deze zonnebloempittenpasta komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.
Naar receptPizza van pompoendeeg
Het recept voor deze pizza van pompoendeeg komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.
Naar receptOlijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn
Het recept voor dit olijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.
Naar receptItaliaanse rode boekweit
Het recept voor deze Italiaanse rode boekweit komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.
Naar recept