Veganistisch
Toasts met champignons en bonencrème
Het recept voor deze toasts met champignons en bonencrème komt uit het kookboek Proteïne power uit de serie De groentekeuken.
Naar receptThaise Soep van Émilie Franzo
Het recept voor deze Thaise soep komt uit het kookboek Snel klaar uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptGegrilde volkoren wraps met groenten
Het recept voor deze gegrilde volkoren wraps met groenten komt uit het (kook)boek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer van Tamara de Weijer. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptChocolade-ijsjes
Het recept voor deze chocolade-ijsjes komt uit het kookboek Easy Vegan Feelgood van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Party on a stick! We hebben het natuurlijk over de chocolate popsicle. Dit superbekende ijsje is de perfecte afsluiter van elke dag. Normaal gesproken niet denderend goed voor je, maar daar hebben wij een gezonder alternatief voor...
Naar receptSpitskoolcurry met cashewnoten
Het recept voor deze spitskoolcurry met cashewnoten komt uit het kookboek Kook mee met MAX van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptPlaattaart met courgette en artisjoksalade
Het recept voor deze plaattaart met courgette en artisjoksalade komt uit het kookboek Kook mee met Max van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptBissara
Het recept voor deze bissara komt uit het kookboek NAJAT van topchef Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterrenrestaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Over dit recept schrijft ze: “Op de bissara leggen we een stukje visfilet en een saffraantuile en tot slot garneren we...
Naar receptSpinazie-pompoenbowl
Het recept voor deze spinazie-pompoenbowl komt uit het kookboek Bordjes & bowls uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo.
Naar receptArancini
Het recept voor deze arancini komt uit het kookboek Easy Vegan Feelgood van Living the Green Life.
Naar receptPizza di mama van bietendeeg
Het recept voor deze pizza di mama van bietendeeg komt uit het kookboek Easy Vegan Feelgood van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Dacht je dat we met het creëren van de zoeteaardappelpizza uitgespeeld waren? Think again! We hebben even moeten stoeien, maar wat blijkt? Zelf een bodem maken is echt geen uitdaging en een kleurtje...
Naar receptGevulde pasta met pesto en spinazie
Het recept voor deze gevulde pasta met pesto en spinazie komt uit het kookboek Easy Vegan Feelgood van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Pastaschelpen kun je los eten, het kan… Maar ik zou het niet doen. Wat ik wel zou doen? Ze vullen! Met pesto, kaassaus en nog veel meer lekkers.”
Naar recept