Suikervrij
Risotto van boekweit met doperwtjes
Het recept voor deze risotto van boekweit met doperwtjes komt uit het kookboek Proteïne power uit de serie De groentekeuken.
Naar receptTunesische vissoep
Het recept voor deze Tunesische vissoep komt uit het kookboek Chef Toub: Lekker Arabisch van tv-kok Mounir Toub.
Naar receptSpicy chipotle portobello sandwich
Dit recept voor spicy chipotle portobello sandwich komt uit het kookboek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen. Hij schrijft erover: “Sure, het vlees wil je best een keer skippen. Zolang dat wat je eet maar mooie smaken en een goede bite heeft! En geloof mij, deze sandwich doet wat dat betreft niet onder voor...
Naar receptTaco’s met gegrilde gamba’s en ananas
Dit recept voor taco’s met gegrilde gamba’s en ananas komt uit het kookboek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen. Hij schrijft erover: “Hot & fast is the way to go! Kleine gamba’s op de grill wil je namelijk heet en kort grillen. Zo heb je wel dat lekkere gegrilde randje, maar worden ze niet...
Naar receptTabouleh met tomaten, komkommer en granaatappel
Het recept voor deze tabouleh komt uit het kookboek Chef Toub: Lekker Arabisch van tv-kok Mounir Toub. Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔
Naar receptVegetarische kebab
Het recept voor deze vegetarische kebab komt uit het kookboek Chef Toub: Lekker Arabisch van tv-kok Mounir Toub. Over dit recept in het boek: “Wil je vegetarische vrienden verrassen? Dan is deze kebab absoluut een aanrader. De Parmezaanse kaas zorgt voor de zilte smaak en de binding van het gerecht.”
Naar receptIngelegde citrusvruchten (citroen limoen sinaasappel)
Het recept voor deze ingelegde citrusvruchten (citroen limoen sinaasappel) komt uit het kookboek Chef Toub: Lekker Arabisch van tv-kok Mounir Toub.
Naar receptTaboulé met bloemkool, kikkererwten en avocado
Het recept voor deze taboulé met bloemkool, kikkererwten en avocado komt uit het kookboek Proteïne power uit de serie De groentekeuken.
Naar receptWijtingfilet op Provençaalse wijze
Het recept voor deze wijtingfilet op Provençaalse wijze komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptGevulde tomaten met rundertapenade
Het recept voor deze gevulde tomaten met rundertapenade komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptAuberginelasagne
Het recept voor deze auberginelasagne komt uit het boek Paleo 2.0 van Evert Berkelaar. Hij schrijft erover in het boek: “Voor de topping van deze lasagne gebruikte ik grof gehakte amandelen gemengd met wat edelgistvlokken. Heb je die niet in huis dan kun je ze ook zonder problemen weglaten.” Wil jij een kickstart maken met koolhydraatarm eten? Meld je...
Naar recept