Dieet

Hoofdgerecht
Couscous met aubergine, tomaat & kalkoen - Gezond aan tafel - recept
Couscous met aubergine, tomaat & kalkoen

Dit recept voor couscous met aubergine, tomaat & kalkoen komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan...

Naar recept
Hoofdgerecht
Macaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum - Gezond aan tafel - recept
Macaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum

Dit recept voor macaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je...

Naar recept
Voorgerecht
Jalapeñopepers - Gezond aan tafel - recept
Jalapeñopepers

Het recept voor deze jalapeñopepers komt uit Het airfryer kookboek van William-Sonoma, Inc. Deze jalapeñopepers zijn gevuld met maïs, knapperig ontbijtspek en cheddar. Omdat je de pepers al een dag van tevoren kunt vullen, is dit een eenvoudig recept voor een heerlijk voorafje bij een fijn etentje.

Naar recept
Tussendoortje
Samosa’s met koriandersaus - Gezond aan tafel - recept
Samosa’s met koriandersaus

Het recept voor deze samosa’s met koriandersaus komt uit Het airfryer kookboek van William-Sonoma, Inc. De vulling van deze samosa’s bestaat uit aardappel, ui en doperwten, op smaak gebracht met kerriepoeder en knoflook. Deze hapjes in Indiase stijl zijn altijd een succes op feestjes. In de airfryer worden ze lekker krokant.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je...

Naar recept
Lunch
Frittata met champignons, snijbiet en geitenkaas - Gezond aan tafel - recept
Frittata met champignons, snijbiet en geitenkaas

Het recept voor deze frittata met champignons, snijbiet en geitenkaas komt uit Het airfryer kookboek van William-Sonoma, Inc. Deze voedzame frittata zit bomvol groente en is een kleurrijke blikvanger op de weekendbrunchtafel. Vervang de kastanjechampignons rustig door gewone champignons of de snijbiet door andere malse bladgroente.   Wil jij een kickstart maken met koolhydraatarm eten? Meld je aan en ontvang...

Naar recept
Ontbijt
Mango-kokos-chiapudding - Gezond aan tafel - recept
Mango-kokos-chiapudding

Het recept voor deze mango-kokos-chiapudding komt uit het kookboek Goede start, ontbijt uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Dips, sauzen en dressings
Linzen-pistachepaté - Gezond aan tafel - recept
Linzen-pistachepaté

Het recept voor deze linzen-pistachepaté komt uit het kookboek Hapjes & dips uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Bulgur met geroosterde aubergine, courgette en zongedroogde tomaat - Gezond aan tafel - recept
Bulgur met geroosterde aubergine en courgette

Het recept voor dit Oosterse bordje bulgur met geroosterde aubergine, courgette en zongedroogde tomaten komt uit het kookboek Bordjes & bowls uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo.

Naar recept
Hoofdgerecht
Bloemkoolcurry met ei en rijst - Gezond aan tafel - recept
Bloemkoolcurry met ei & rijst

Dit recept voor bloemkoolcurry met ei & rijst komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 12 maanden en ouder.

Naar recept
Hoofdgerecht
Doperwtenstamppot met kip & appel - Gezond aan tafel - recept
Doperwtenstamppot met kip & appel

Dit recept voor doperwtenstamppot met kip & appel komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 12 maanden en ouder. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor...

Naar recept
Hoofdgerecht
Paddenstoelen stroganoff (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Paddenstoelen stroganoff met cornichons (Jamie Oliver)

Het recept voor deze paddenstoelen stroganoff met crunchy cornichons, geurige kappertjes, romige whiskysaus en peterselie komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.

Naar recept