Notenvrij

Hoofdgerecht
Broccoliquiche met vegan spek - recept - Gezond aan tafel
Broccoliquiche met vegan spek

Het recept voor deze broccoliquiche met vegan spek komt uit het kookboek FAMILY.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst, met de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Over dit recept in het boek: ‘Deze quiche is rijk gevuld met broccoli, vegan kaas en vegan spekjes. Echt een lekker familierecept om in het weekend...

Naar recept
Hoofdgerecht
Paddenstoelen pasteitjes - recept - Gezond aan tafel
Paddenstoelen pasteitjes

Het recept voor deze paddenstoelen pasteitjes komt uit het kookboek FAMILY.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst, met de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Over dit recept in het boek: ‘Wat een fantastische combinatie is bladerdeeg en paddenstoelenragout toch! Je kunt eenvoudig een vegan versie van het klassieke pasteitje maken. Superleuk tijdens...

Naar recept
Hoofdgerecht
Pita's met kikkererwten en zoete aardappel - recept - Gezond aan tafel
Pita’s met kikkererwten en zoete aardappel

Het recept voor deze pita’s met kikkererwten en zoete aardappel komt uit het kookboek FAMILY.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst, met de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Over dit recept in het boek: ‘Falafel en vegan shoarma smaken goed in een pitabroodje, maar hoe leuk is het om het broodje te...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter - recept - Gezond aan tafel
Zalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter

Dit recept voor zalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter komt uit Het BBQ Street Basisboek van BBQSTREET, het BBQ-programma dat te zien is bij 24Kitchen. In dit boek vind je niet alleen alle info die je nodig hebt – zoals welke soorten BBQ’s er zijn, kolen vs. gas, rooksoorten, hot & quick of low & slow – maar vooral de...

Naar recept
Vivian Reijs
Gevulde flespompoen met paddenstoelen en halloumi - Gezond aan tafel - recept
Gevulde flespompoen met paddenstoelen en halloumi

Dit recept voor gevulde flespompoen met paddenstoelen en halloumi komt uit het boek Help, ik val niet af! van Vivian Reijs.   Wil jij een kickstart maken met koolhydraatarm eten? Meld je gratis aan en ontvang direct het eerste weekmenu! Schrijf je hier in en ontvang 4 koolhydraatarme en gezonde weekmenu’s ➔

Lees meer
Dips, sauzen en dressings
Artisjokcannellinibonendip - Gezond aan tafel - recept
Artisjok-cannellinibonendip

Dit recept voor artisjok-cannellinibonendip komt uit het boek Deliciously Ella Snel & makkelijk van Ella Mills-Woodward. De maaltijden in dit boek staan binnen 10 tot 20 minuten op tafel. Daarnaast verzamelde Ella recepten voor grote hoeveelheden, zodat je een aantal maaltijden vooruit kunt koken. Hét bewijs dat het supersimpel is om plantaardig te eten terwijl je een druk (gezins)leven leidt!...

Naar recept
Hoofdgerecht
Ratatouille met gerookte paling - recept - Gezond aan tafel
Ratatouille met gerookte paling

Dit recept voor ratatouille met gerookte paling komt uit het kookboek Chef Toub: Snel Arabisch van Mounir Toub. In dit boek maakt Chef Toub de snelle versie van Arabische favorieten. Zo kan je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van al het lekkers dat de Arabische keuken te bieden heeft! Over dit recept schrijft Mounir:...

Naar recept
Hoofdgerecht
Falafelwafel met rode-bietensalade - recept - Gezond aan tafel
Falafelwafel met rode-bietensalade

Dit recept voor een falafelwafel met rode-bietensalade komt uit het kookboek Chef Toub: Snel Arabisch van Mounir Toub. In dit boek maakt Chef Toub de snelle versie van Arabische favorieten. Zo kan je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van al het lekkers dat de Arabische keuken te bieden heeft! Over dit recept schrijft Mounir:...

Naar recept
Hoofdgerecht
Risotto met Porcini en gerookte makreel - recept - Gezond aan tafel
Risotto met porcini en gerookte makreel

Dit recept voor risotto met porcini en gerookte makreel komt uit het kookboek Buiten eten met Pieter Kok. Pieter Kok is een echte thuiskok en radioman, vroegere sidekick van Gerard Ekdom, en kookte bij RTL4’s Koffietijd en FoodFirst Network. Tegenwoordig presenteert hij de ochtendshow van NH Radio. Met zijn boek inspireert hij je met de lekkerste zomerrecepten voor buiten. Over...

Naar recept
Hoofdgerecht
Tarte tatin van trostomaat met selderij - recept - Gezond aan tafel
Tarte tatin van trostomaat met selderij

Dit recept voor tarte tatin van trostomaat met selderij komt uit het kookboek Buiten eten met Pieter Kok. Pieter Kok is een echte thuiskok en radioman, vroegere sidekick van Gerard Ekdom, en kookte bij RTL4’s Koffietijd en FoodFirst Network. Tegenwoordig presenteert hij de ochtendshow van NH Radio. Met zijn boek inspireert hij je met de lekkerste zomerrecepten voor buiten. Over...

Naar recept
Hoofdgerecht
Fideua Catalan - recept - Gezond aan tafel
Fideua Catalan

Dit recept voor Fideua Catalan komt uit het kookboek Buiten eten met Pieter Kok. Pieter Kok is een echte thuiskok en radioman, vroegere sidekick van Gerard Ekdom, en kookte bij RTL4’s Koffietijd en FoodFirst Network. Tegenwoordig presenteert hij de ochtendshow van NH Radio. Met zijn boek inspireert hij je met de lekkerste zomerrecepten voor buiten. Over dit recept in het...

Naar recept