Lactosevrij
Kiptaco’s
Het recept voor deze kiptaco’s komt uit het boek Chubby in Shape van Rose Bertram.
Naar receptGehaktballetjesspiesjes
Het recept voor deze gehaktballetjesspiesjes komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptVegan curry met kikkererwten en groene erwten
Het recept voor deze vegan curry met kikkererwten en groene erwten komt uit het boek Chubby in Shape van Rose Bertram.
Naar receptScampi met ananas
Het recept voor deze scampi met ananas komt uit het boek Chubby in Shape van Rose Bertram. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptAsperges met spek en dragon
Het recept voor deze asperges met spek en dragon komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptDorade met basilicum
Het recept voor deze dorade met basilicum komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptGarnalendumplings met waterkastanjes (Jamie Oliver)
Het recept voor Liv Tyler’s garnalendumplings met waterkastanjes, gember & lente-uitjes komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Liv’s kids zijn geobsedeerd door Aziatisch eten, en dan vooral dumplings, vandaar dat ik voor haar een onfeilbaar recept bedacht heb, om thuis voor haar gezin klaar te maken. De dumplings kun je van tevoren...
Naar receptBriljante groenteburger (Jamie Oliver)
Het recept voor deze briljante groenteburger komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Ik hou van dit recept – of je nou een hardcore veganist bent of alleen af en toe vleesloos wilt eten, met deze burger zit je altijd goed. De burgers zijn supereenvoudig te maken en ik maak ze af met...
Naar receptItaliaans gehaktbrood met tomaat
Het recept voor dit Italiaanse gehaktbrood met tomaat komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.
Naar receptZalmmoten met Piemontese peterseliesaus
Het recept voor deze zalmmoten met Piemontese peterseliesaus komt uit het kookboek Smokey Goodness No Worries BBQ van Jord Althuizen. Uit het boek: “Zalm is een geweldige vis waar iedereen van houdt – warm gerookt, koud gerookt… altijd een smakelijke crowd pleaser. In de catering roken en smoken we dus heel wat van deze visjes af. Maar zalm roken vraagt wel...
Naar receptRisotto met paddenstoelen en makreel
Dit recept voor risotto met paddenstoelen en makreel komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales.
Naar recept