Gezond aan tafel logo

De eetwijzer

Onzin en onwaarheden over eten ontmaskerd

De eetwijzer - cover
De eetwijzer - achterkant

Voedselhypes, daar maakt Anthony 'The Angry Chef' Warner gehakt van. Deze wetenschapper en kok scheidt op humoristische wijze feiten van fabels en trekt met wetenschappelijk bewijs ten strijde tegen zelfbenoemde voedseldeskundigen. Veel van de informatie die we krijgen voorgeschoteld over voeding en gezondheid is namelijk niet alleen incorrect, maar zelfs schadelijk. Waarom geloven zoveel mensen in deze pseudowetenschap? Met een team van psychologen, gedragseconomen, voedselwetenschappers en diëtisten verklaart Anthony Warner waarom verstandige en intelligente mensen zich laten meeslepen door de ene voedselrage na de andere. De Eetwijze(r) geeft je gewoon weer zin in eten, zonder dat er ook maar één recept in staat.

"De 'Angry Chef' is al die voedselhypes he-le-maal zat (en vertelt dat hilarisch)." - Redactie Jinek

Lees meer >
Over de auteur

Anthony Warner

Anthony Warner

Anthony Warner is professioneel kok en blogger. Hij levert regelmatig bijdragen aan New Scientist en The Pool, en zijn blog verscheen in The Guardian, Mail on Sunday, The Telegraph en in andere publicaties. Hij woont in Nottinghamshire en blogt als angry-chef.com. Hij is op Twitter te volgen via @One_Angry_Chef.

Meer boeken van deze auteur
9,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Ebook
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789401911313
  • Vertaler: Bies van Ede

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Voedselhypes, daar maakt Anthony 'The Angry Chef' Warner gehakt van. Deze wetenschapper en kok scheidt op humoristische wijze feiten van fabels en trekt met wetenschappelijk bewijs ten strijde tegen zelfbenoemde voedseldeskundigen. Veel van de informatie die we krijgen voorgeschoteld over voeding en gezondheid is namelijk niet alleen incorrect, maar zelfs schadelijk. Waarom geloven zoveel mensen in deze pseudowetenschap? Met een team van psychologen, gedragseconomen, voedselwetenschappers en diëtisten verklaart Anthony Warner waarom verstandige en intelligente mensen zich laten meeslepen door de ene voedselrage na de andere. De Eetwijze(r) geeft je gewoon weer zin in eten, zonder dat er ook maar één recept in staat.

"De 'Angry Chef' is al die voedselhypes he-le-maal zat (en vertelt dat hilarisch)." - Redactie Jinek