Gezond aan tafel logo

Drink meer koffie van dr. Bertil Marklund

21 februari 2019

In het boek Drink meer koffie beschrijft dr. Bertil Marklund verrassende inzichten om langer, gezonder en gelukkiger te leven. Het is een praktische gids vol wijsheid uit Scandinavië, dé regio op het gebied van gezond en gelukkig leven. Lees hier meer over het boek, lees drie blogs met informatie uit het boek en blader door de gratis preview.

Over het boek | Blog: Koffie drinken gezond? 5 positieve effecten | Blog: Antioxidanten: de beste vruchten en bessen | Blog: Vezels en probiotica: dit eet je voor een goede gezondheidPreview

Over het boek

Drink meer koffie - Bertil MarklundIn Drink meer koffie beschrijft dr. Bertil Marklund op welke 10 gebieden we meer moeten focussen om ons leven te verlengen en ons geluk te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan beweging, ontspanning en slaap, maar ook aan voeding.

Hij ontkracht in zijn boek diverse gezondheidsmythes. Zo is het drinken van koffie helemaal niet slecht voor ons – het verbetert juist de gezondheid! En een gebrek aan vitamine D eist jaarlijks meer slachtoffers dan huidkanker.

Het boek is lekker praktisch: met de tips kun je direct aan de slag. Een korte gids voor een lang leven!

Vanaf 9,99 Laagste prijsgarantie Veilig winkelen, bestellen en betalen

Blog: Koffie drinken gezond? 5 positieve effecten

Koffie drinken is gezond: er is veel wetenschappelijk bewijs voor dat een matige koffieconsumptie (3-4 koppen per dag) goed is. Lees er meer over in de blog Koffie drinken gezond? 5 positieve effecten!

Koffie drinken gezond? 5 positieve effecten - Gezond aan tafel - blog

Blog: Antioxidanten: de beste vruchten en bessen

Groenten, kruiden, specerijen, noten en vooral fruit en met name bessen zijn rijk aan antioxidanten. Welke kies je het beste? In de blog Antioxidanten: de beste vruchten en bessen vind je een overzicht.

Antioxidanten: de beste vruchten en bessen - Gezond aan tafel - blog

Blog: Vezels en probiotica: dit eet je voor een goede gezondheid

Een bacterievriendelijk dieet dat rijk is aan vezels bevordert je gezondheid. Lees in de blog Vezels en probiotica: dit eet je voor een goede gezondheid welke vezels en probiotica je het beste eet.

Vezels en probiotica - Gezond aan tafel - blog

Inkijkexemplaar Drink meer koffie

Bekijk hier een aantal gratis pagina’s uit het boek.

Vanaf 9,99 Laagste prijsgarantie Veilig winkelen, bestellen en betalen

 

    Ook gezonder eten?

    Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!