Turks brood met gegrilde avocado en gorgonzola! Dit recept komt uit het boek Fast, fresh and unbelievably delicious van voedingsjournalist, voedingscriticus, receptschrijver en televisiepersoonlijkheid (MasterChef Australia) Matt Preston.
Het recept staat in de ‘geheime bijlage’ van het boek. Over de recepten daarin: “Sommige gerechten zijn zo schandelijk lekker dat je er beter maar niet naar kunt kijken. Hier zijn ze. Ze passen geen van alle in een caloriearm dieet!”
Over dit recept schrijft Matt: “Deze Italiaanse tostivariant breekt met veel regels, met name vanwege de warme avocado en het absurd overvloedige karakter. Eet deze versie daarom met mate, en serveer er vooral de onschuldige salade bij van knapperige sla, appel en bleekselderij. Let op: een vriend van mij die hier dol op was, liet zijn cholesterol checken en had een bijzonder lage waarde van 12. Ik geloof niet dat deze tosti daar iets mee te maken had.”
Matt Preston
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Gorgonzola dolce of dolcelatte is een romige Italiaanse blauwe kaas.
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
Matt Preston
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: