Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Ham-champignoncalzone

Ham-champignoncalzone

0 / 5. 0

  • 2
  • voorbereiding: 10 minuten, bereiding mini-oven: 20 min / heteluchtoven: 20 min op 200 graden
  • Jean-Francois Mallet
  • Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 1x kant-en-klaar pizzadeeg
  • 2 plakken gekookte ham
  • 3 champignons
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 3 handjes geraspte kaas

Bereidingswijze

  • Rol het deeg uit op het vel bakpapier. Leg de ham (in stukjes) en champignons (in plakjes) erop, en strooi de oregano en geraspte kaas erover.
  • Vouw het deeg dicht en druk de randen aan met een vork.
  • Bak de calzone 20 min. in de oven op 230 °C.
  • Eet er een salade bij.

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij?

Het recept voor deze ham-champignoncalzone komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Inkijkexemplaar van



Jean-Francois Mallet

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔