Ingrediënten
- 1x
kant-en-klaar pizzadeeg
- 2 plakken
gekookte ham
- 3
champignons
- 1 tl gedroogde oregano
- 3 handjes
geraspte kaas
Bereidingswijze
- Rol het deeg uit op het vel bakpapier. Leg de ham (in stukjes) en champignons (in plakjes) erop, en strooi de oregano en geraspte kaas erover.
- Vouw het deeg dicht en druk de randen aan met een vork.
- Bak de calzone 20 min. in de oven op 230 °C.
- Eet er een salade bij.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij?
Het recept voor deze ham-champignoncalzone komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Zo ziet dit recept eruit in het boek
![]()