Ham-champignoncalzone

Ham-champignoncalzone

  • 2
  • voorbereiding: 10 minuten, bereiding mini-oven: 20 min / heteluchtoven: 20 min op 200 graden
  • Jean-Francois Mallet
  • Hoofdgerecht

Het recept voor deze ham-champignoncalzone komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij? >

Ingrediënten

  • 1x kant-en-klaar pizzadeeg
  • 2 plakken gekookte ham
  • 3 champignons
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 3 handjes geraspte kaas

Bereidingswijze

  • Rol het deeg uit op het vel bakpapier. Leg de ham (in stukjes) en champignons (in plakjes) erop, en strooi de oregano en geraspte kaas erover.
  • Vouw het deeg dicht en druk de randen aan met een vork.
  • Bak de calzone 20 min. in de oven op 230 °C.
  • Eet er een salade bij.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 20.99
  • Makkelijke gerechten met maximaal 5 ingrediënten, voor maar 2 euro per persoon
  • Te maken op een simpele pit of in de magnetron
  • Lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken