Voorgerecht
Mosselsoep met saffraan en witte wijn
Het recept voor deze mosselsoep met saffraan en witte wijn komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.
Naar receptSpringroll mosselen
Het recept voor deze springroll mosselen komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.
Naar receptPompoen- & quinoasoep
Het recept voor deze pompoen- & quinoasoep komt uit het boek Easy vegan van vegan foodblogger Sanne van Rooij, van het Instagram-account Living the Green Life. Ze schrijft erover in haar boek: “Deze pompoen- & quinoasoep is heerlijk als lunch met een stukje brood maar het is ook een prima voorgerecht. Is het niet het seizoen van pompoenen, vervang ze dan...
Naar receptTomatensoep met knapperige kikkererwten en citroen
Het recept voor deze tomatensoep met knapperige kikkererwten en citroen komt uit Rachel Khoo’s kookschrift. Rachel Khoo is food creative en food writer, televisiepersoonlijkheid en organisator van culinaire events. Over dit recept schrijft ze: “Iedereen die ooit voor weinig geld heeft moeten koken, kent ze wel: blikken soep en blikken witte bonen in tomatensaus. Toen ik studeerde at ik vaak...
Naar receptVlugge Aziatische viskoekjes (Jamie Oliver)
Het recept voor deze vlugge Aziatische viskoekjes komt uit het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptSoep van zongedroogde paddenstoelen
Het recept voor deze soep van zongedroogde paddenstoelen komt uit het Kookboek bij dementie van dr. Margaret Rayman, Vanessa Ridland, Katie Sharpe & Patsy Westcott. Over dit recept in het boek: “Zongedroogde paddenstoelen voegen extra vitamine D aan dit recept toe. Een topping van hele geroosterde paddenstoelen geeft de soep extra textuur en smaak.”
Naar receptVenusschelpen met avocado
Het recept voor deze venusschelpen met avocado komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptTartaar van dorade met ananas
Het recept voor deze tartaar van dorade met ananas komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptRode bieten salade met peertjes (Niven Kunz)
Het recept voor deze rode bieten salade met peertjes komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptGevulde champignons
Het recept voor deze gevulde champignons komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptAspergesoep van witte asperges (Niven Kunz)
Het recept voor deze aspergesoep komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar recept