Tussendoortje
Tarte tatin van pruimen (Jamie Oliver)
Het recept voor deze tarte tatin van pruimen komt uit het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver. Meer recepten voor gezonde, makkelijke én overheerlijke desserts vind je hier. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptVlugge Aziatische viskoekjes (Jamie Oliver)
Het recept voor deze vlugge Aziatische viskoekjes komt uit het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptFruithapje banaan-appel-peer (babyhapje)
Het recept voor dit fruithapje banaan-appel-peer komt uit het boek Eibertje kiest babyvoeding van Eibertje van Halteren. Het is geschikt voor baby’s van 8 maanden en ouder.
Naar receptBananenbrood met walnoten
Het recept voor dit bananenbrood met walnoten komt uit het boek Easy vegan van vegan foodblogger Sanne van Rooij, van het Instagram-account Living the Green Life. Ze schrijft erover in haar boek: “Bananenbrood is mijn grote zwakte! Als ik niet uitkijk, sta ik drie keer in de week een brood te bakken, dat ik daarna binnen een halve dag op heb. Ik...
Naar receptBountytaart
Het recept voor deze bountytaart komt uit het boek Easy vegan van vegan foodblogger Sanne van Rooij, van het Instagram-account Living the Green Life. Ze schrijft erover in haar boek: “Van chocolade en kokos kun je de lekkerste dingen maken. Denk bijvoorbeeld aan een bountysmoothie, bountyreepjes of een bountytaart! De laatste is een van mijn paradepaardjes. Deze taart is zo lekker...
Naar receptGezonde pepernoten van Fajah Lourens (Killerbody Agenda)
Het recept voor deze gezonde pepernoten komt uit de Killerbody Agenda 2018 van Fajah Lourens. Ze bevatten 29,1 kcal per 6 stuks (kh 3,76 g, eiwit 0,52 g, vet 1,24 g)!
Naar receptGepofte amarant
Het recept voor deze gepofte amarant komt uit het boek Natuurlijk! Het heden ik kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover in haar boek: “Amarant krijgt door het te poffen een nootachtige smaak. Het poffen van amarant gaat net als het maken van popcorn, maar omdat de korreltjes kleiner zijn, verbranden ze wel sneller. Doe geen deksel...
Naar receptLabne: de 5 lekkerste recepten
Deze 5 superlekkere labne-recepten komen uit het boek Arabia bij je thuis van Merijn Tol en Nadia Zerouali. Over dit recept schrijven ze: “In Libanon en het Midden-Oosten eet men veel labne – hartige uitgelekte yoghurt die je eet als onderdeel van de mezzetafel. Wij zijn er in de loop van de jaren verslaafd aan geraakt en we bedachten deze...
Naar receptGevulde champignons
Het recept voor deze gevulde champignons komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptGevulde dadels met amandelspijs en granaatappelmelasse
Het recept voor deze gevulde dadels met amandelspijs en granaatappelmelasse komt uit het boek Arabia bij je thuis van Merijn Tol en Nadia Zerouali. Over dit recept schrijven ze: “Verleidelijker dan dit krijg je het niet: een zoet afrodisiacum bij uitstek. De combinatie van granaatappelmelasse, rozenwater, oranjebloesemwater en amandelspijs is subliem.” Lekker bij de koffie of thee, maar ook als...
Naar receptWortel walnoten cake (Niven Kunz)
Het recept voor deze wortel walnoten cake komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar recept