Rucola met peer en blauwe kaas

Rucola met peer en blauwe kaas - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 1 persoon

  • 30 g walnoten
  • 45 g zachte blauwe kaas
  • 150 g komkommer
  • 1 peer
  • 25 g rucola
  • Dressing
  • ½ el extra vergine olijfolie
  • ½ el balsamicoazijn
  • Grove peper

Zo maak je het

  1. VOORBEREIDING | Doe de walnoten en blauwe kaas in een bakje, doe ze samen met de andere ingrediënten in een lunchbox.
  2. BEREIDING | Snijd de komkommer in blokjes. Snijd de peer in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukken. Scheur de blauwe kaas in stukken en voeg ze samen met de andere ingrediënten. Giet de dressing eroverheen.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Tip

Vervang de peer door rode druiven.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij?

Deze salade van rucola met peer en blauwe kaas komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.


Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: