Expert

Hoofdgerecht
Salade met peultjes, asperges, ei en spek - Gezond aan tafel - recept
Salade met peultjes, asperges, ei en spek

Het recept voor deze salade met peultjes, asperges, ei en spek komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Lente, schrijft Manja: “Peultjes laat je groeien tegen gaas. Het is een klimplant en ze bloeien prachtig. Ze zijn lekker zoet van smaak.”   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten...

Naar recept
Lunch
Omelet met voorjaarskruiden en parmezaanse kaas - Gezond aan tafel - recept
Omelet met voorjaarskruiden en Parmezaanse kaas

Het recept voor deze omelet met voorjaarskruiden en Parmezaanse kaas komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor...

Naar recept
Drankjes
Rabarber prosecco - Gezond aan tafel - recept
Rabarber prosecco

Het recept voor deze rabarber prosecco komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor liefhebbers van seizoensgroenten en...

Naar recept
Bijgerecht
Gegratineerde prei met kaas - Gezond aan tafel - recept
Gegratineerde prei met kaas

Het recept voor deze gegratineerde prei met kaas (reblochon) komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Farfalle met courgette, asperges en doperwten - Gezond aan tafel - recept
Farfalle met courgette, asperges en doperwten

Het recept voor deze farfalle met courgette, asperges en doperwten komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Tussendoortje
Koekjes met parmezaan en olijven - Gezond aan tafel - recept
Koekjes met parmezaan en olijven

Het recept voor deze koekjes met parmezaan en olijven komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld. Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van J.-F. Mallet maakt zijn belofte waar: met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten! Geen excuses voor kant-en-klaarmaaltijden en afhaalpizza’s meer dus! Het boek bevat bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept. Maak...

Naar recept
Hoofdgerecht
Linzensalade met zalm en dragon - Gezond aan tafel - recept
Linzensalade met zalm en dragon

Het recept voor deze linzensalade met zalm en dragon komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Bijgerecht
Courgette gratin - Gezond aan tafel - recept
Courgette gratin

Het recept voor deze courgette gratin, met slechts twee ingrediënten, komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept
Tussendoortje
Viskoekjes met peterselie - Gezond aan tafel - recept
Viskoekjes met peterselie

Het recept voor deze viskoekjes met peterselie komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor liefhebbers van seizoensgroenten...

Naar recept
Hoofdgerecht
Spaghetti met tuinbonen

Het recept voor deze spaghetti met tuinbonen komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Lente, schrijft Manja: “Mijn moeder had een gouden regel: als je zei dat je iets niet wilde eten, moest je in elk geval een hapje proberen. Zo heb ik bijvoorbeeld champignons en haring leren...

Naar recept
Bijgerecht
Sla met sjalotje, tomaat en eieren - Gezond aan tafel - recept
Sla met sjalotje, tomaat en eieren

Het recept voor deze sla met sjalotje, tomaat en eieren komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor...

Naar recept