Vegetarisch
Lentebries met aardbeien en tijm
Het recept voor deze lentebries met aardbeien en tijm komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptKersen-aloë-vera
Het recept voor deze kersen-aloë-vera komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.
Naar receptHibiscus-limoengranita
Het recept voor deze hibiscus-limoengranita komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.
Naar receptFrappé met sinaasappel
Het recept voor deze frappé met sinaasappel komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptBlauwebessen-kardemomexplosie
Het recept voor deze Blauwebessen-kardemomexplosie komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptGevulde zoete aardappel met kikkererwten en avocado
Het recept voor deze gevulde zoete aardappel met kikkererwten, avocado en dilledressing komt uit het boek Het Scandi Sense Dieet van Suzy Wengel. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptBouillon van wortels en peterselie
Het recept voor deze bouillon van wortels en peterselie komt uit het kookboek Mijn babyrecepten met Sophie la girafe. Het is geschikt voor baby’s vanaf 5 maanden.
Naar receptMaisbrood met gerookte-bloemkoolcrème en artisjok
Het recept voor dit maisbrood met gerookte-bloemkoolcrème en ingemaakte artisjok komt uit het boek Black Smoke van barbecuekoning Jord Althuizen en horecaondernemer Kasper Stuart.
Naar receptToast met gerookte geitenkaas
Het recept voor deze toast met gerookte geitenkaas komt uit het boek Black Smoke van barbecuekoning Jord Althuizen en horecaondernemer Kasper Stuart.
Naar receptCassavefriet met bananenketchup en pindasaus
Het recept voor deze cassavefriet met bananenketchup en pindasaus komt uit het kookboek Man.Eat.Plant. van Lisette Kreischer en Maartje Borst. Ze schrijven erover in hun boek: “Waarom zouden we alleen friet van aardappel maken? Cassave levert heerlijk krokante friet met een romig binnenste. Niet te versmaden met bananenketchup (in de Tweede Wereldoorlog ontstaan als surrogaat voor ketchup) en pittige pindasaus.”...
Naar receptWinterpeen in zoutkorst
Het recept voor deze winterpeen in zoutkorst komt uit het kookboek Man.Eat.Plant. van Lisette Kreischer en Maartje Borst. Ze schrijven erover in hun boek: “De groenteboer is de nieuwe visboer! Breng winterpeen in een identiteitscrisis door hem als Scandinavische zalm te begraven in een zoutkorst en vervolgens te roken. Speciaal voor Johnas om te laten zien hoe veelzijdig dat eeuwige...
Naar recept