Suikervrij

Hoofdgerecht
Gunpowder-lam met ananassalsa en kokosrijst (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Gunpowder-lam met ananassalsa en kokosrijst (Jamie Oliver)

Het recept voor deze gunpowder-lam met ananassalsa, kokosrijst & muntdressing komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Het geheim van dit recept is dat je rustig de tijd moet nemen om het perfecte mengsel voor de gunpowderspecerijenpasta samen te stellen. Het contrast tussen het donkere, krokante korstje en het sappige, roze vlees is...

Naar recept
Hoofdgerecht
Inktvisrisotto met peterselieolie en rode pepertjes (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Inktvisrisotto met peterselieolie en pepertjes (Jamie Oliver)

Het recept voor David Tennant’s kroatische inktvisrisotto met peterselieolie en rode pepertjes komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “David Tennant werd verliefd op dit gerecht toen hij in 2004 voor filmopnames in het prachtige Dubrovnik was. Het is ongebruikelijk om risottorijst op deze manier klaar te maken. Het is meer een soort...

Naar recept
Bijgerecht
Garnalendumplings met waterkastanjes - Gezond aan tafel - recept
Garnalendumplings met waterkastanjes (Jamie Oliver)

Het recept voor Liv Tyler’s garnalendumplings met waterkastanjes, gember & lente-uitjes komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Liv’s kids zijn geobsedeerd door Aziatisch eten, en dan vooral dumplings, vandaar dat ik voor haar een onfeilbaar recept bedacht heb, om thuis voor haar gezin klaar te maken. De dumplings kun je van tevoren...

Naar recept
Hoofdgerecht
Pad thai met garnalen & tofu (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Pad thai met garnalen & tofu (Jamie Oliver)

Het recept voor deze Pad thai met garnalen, tofu en zurige tamarindesaus komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Pad thai is zowel op straat als in de betere Thaise restaurants uitgegroeid tot een soort cultgerecht, en dat is ook vrij logisch – het is gewoon ontzettend lekker en serieus bevredigend. Dankzij de...

Naar recept
Hoofdgerecht
Kip katsu curry met kokosrijst & schitterende pickles (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Kip katsu curry met kokosrijst & pickles (Jamie Oliver)

Het recept voor deze kip katsu curry met kokosrijst & schitterende pickles komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver.

Naar recept
Hoofdgerecht
Briljante groenteburger (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Briljante groenteburger (Jamie Oliver)

Het recept voor deze briljante groenteburger komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Ik hou van dit recept – of je nou een hardcore veganist bent of alleen af en toe vleesloos wilt eten, met deze burger zit je altijd goed. De burgers zijn supereenvoudig te maken en ik maak ze af met...

Naar recept
Hoofdgerecht
Italiaans gehaktbrood met tomaat - Gezond aan tafel - recept
Italiaans gehaktbrood met tomaat

Het recept voor dit Italiaanse gehaktbrood met tomaat komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.

Naar recept
Hoofdgerecht
Portobelloburger met omelet en avocado - Gezond aan tafel - recept
Portobelloburger met omelet en avocado

Het recept voor deze portobelloburger met omelet en avocado komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.

Naar recept
Bijgerecht
Gegrilde perzik en burrata salade - Gezond aan tafel - recept
Gegrilde perzik & burrata salade

Het recept voor deze gegrilde perzik & burrata salade komt uit het kookboek Smokey Goodness No Worries BBQ van Jord Althuizen. Uit het boek: “Gek ben ik op burrata, het zachtere broertje van mozzarella. Deze kaas heeft iets zonnigs en onmiskenbaar Italiaans. De fluweelzachte en romige textuur past bijzonder goed in een zomerse salade en gaat uitstekend samen met een licht...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zalmmoten met Piemontese peterseliesaus - Gezond aan tafel - recept
Zalmmoten met Piemontese peterseliesaus

Het recept voor deze zalmmoten met Piemontese peterseliesaus komt uit het kookboek Smokey Goodness No Worries BBQ van Jord Althuizen. Uit het boek: “Zalm is een geweldige vis waar iedereen van houdt – warm gerookt, koud gerookt… altijd een smakelijke crowd pleaser. In de catering roken en smoken we dus heel wat van deze visjes af. Maar zalm roken vraagt wel...

Naar recept
Lunch
Pita met mas uni - Gezond aan tafel - recept
Pita met mas uni

Dit recept voor pita met mas uni komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales. Over dit recept in het boek: “Op de Malediven – het Lamuu-atol om precies te zijn – waar de skipjack tonijn uit dit recept wordt gevangen, eten de vissers het bijna...

Naar recept