Sojavrij
Garnalendumplings met waterkastanjes (Jamie Oliver)
Het recept voor Liv Tyler’s garnalendumplings met waterkastanjes, gember & lente-uitjes komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Liv’s kids zijn geobsedeerd door Aziatisch eten, en dan vooral dumplings, vandaar dat ik voor haar een onfeilbaar recept bedacht heb, om thuis voor haar gezin klaar te maken. De dumplings kun je van tevoren...
Naar receptPad thai met garnalen & tofu (Jamie Oliver)
Het recept voor deze Pad thai met garnalen, tofu en zurige tamarindesaus komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Pad thai is zowel op straat als in de betere Thaise restaurants uitgegroeid tot een soort cultgerecht, en dat is ook vrij logisch – het is gewoon ontzettend lekker en serieus bevredigend. Dankzij de...
Naar receptKip katsu curry met kokosrijst & pickles (Jamie Oliver)
Het recept voor deze kip katsu curry met kokosrijst & schitterende pickles komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver.
Naar receptBriljante groenteburger (Jamie Oliver)
Het recept voor deze briljante groenteburger komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Ik hou van dit recept – of je nou een hardcore veganist bent of alleen af en toe vleesloos wilt eten, met deze burger zit je altijd goed. De burgers zijn supereenvoudig te maken en ik maak ze af met...
Naar receptItaliaans gehaktbrood met tomaat
Het recept voor dit Italiaanse gehaktbrood met tomaat komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.
Naar receptPortobelloburger met omelet en avocado
Het recept voor deze portobelloburger met omelet en avocado komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.
Naar receptGegrilde perzik & burrata salade
Het recept voor deze gegrilde perzik & burrata salade komt uit het kookboek Smokey Goodness No Worries BBQ van Jord Althuizen. Uit het boek: “Gek ben ik op burrata, het zachtere broertje van mozzarella. Deze kaas heeft iets zonnigs en onmiskenbaar Italiaans. De fluweelzachte en romige textuur past bijzonder goed in een zomerse salade en gaat uitstekend samen met een licht...
Naar receptZalmmoten met Piemontese peterseliesaus
Het recept voor deze zalmmoten met Piemontese peterseliesaus komt uit het kookboek Smokey Goodness No Worries BBQ van Jord Althuizen. Uit het boek: “Zalm is een geweldige vis waar iedereen van houdt – warm gerookt, koud gerookt… altijd een smakelijke crowd pleaser. In de catering roken en smoken we dus heel wat van deze visjes af. Maar zalm roken vraagt wel...
Naar receptTuna melt met ketchup
Dit recept voor tuna melt met ketchup komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales. Deze simpel ogende tosti vindt zijn oorsprong in Amerika, waar de sandwich met tonijn en veel kaas al snel uitgroeide tot een ware klassieker. Waarom? Het antwoord proef je na het...
Naar receptPita met mas uni
Dit recept voor pita met mas uni komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales. Over dit recept in het boek: “Op de Malediven – het Lamuu-atol om precies te zijn – waar de skipjack tonijn uit dit recept wordt gevangen, eten de vissers het bijna...
Naar receptNorirolls met sla, wortel en kimchi
Het recept voor deze norirolls komt uit het boek Eet, reset, heal van Gwyneth Paltrow. Over het recept in het boek: “Ik eet deze saladerolls gevuld met kimchi (goed voor je darmen!) als lichte lunch of tussendoortje. De nori kan een beetje zompig worden, dus eet de rolls zo snel mogelijk nadat je ze hebt gemaakt. (Dat is voor mij meestal...
Naar recept