Het recept voor deze toast met kokosspread komt uit het kookboek Easy Vegan All-day Breakfast van Sanne van Rooij van Living the Green Life.

Over het recept in het boek: “Kokosspread zorgt voor een zomers feestje op je broodje! Het is fluweelzacht en ontzettend vol van smaak. Gooi er dan nog een flinke laag fruit overheen en maak af met knapperige stukjes noot. Driedubbel beleg, who cares!”

  • Dit recept komt uit dit boek


    Easy Vegan All-day Breakfast

    Sanne van Rooij

    • All-day breakfast recepten om de hele dag te genieten van al het lekkers dat plantaardig eten te bieden heeft
    • Quick & easy voor drukke dagen tot stiekem heel de dag genieten op een lazy Sunday
    • Ontbijt, lunch of brunch: begin de dag goed
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Sojavrij, Suikervrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • Kokosspread
  • 150 g geraspte kokos
  • 1 el kokosolie
  • 2 el citroensap
  • 1 tl vanille-extract
  • 2 el ahornsiroop
  • 1 snuf zout
  • Topping
  • 2 nectarines, in plakjes
  • 1 handjevol bramen
  • 1 handjevol amandelen, gehakt

Verder nodig

  • keukenmachine
  • steelpan
  • broodrooster

Bereidingswijze

  • Doe de geraspte kokos, de kokosolie en het citroensap in de keukenmachine en draai tot een romige spread. Schraap steeds tussendoor even de kokos van de randen en de bodem zodat deze mooi wordt meegenomen in de spread.
  • Voeg de vanille, ahornsiroop en het zout toe. Laat je keukenmachine nog 1 minuut draaien.
  • Rooster het brood in de broodrooster.
  • Besmeer het geroosterde brood met de kokosspread en garneer met plakjes nectarine, bramen en gehakte amandelen.

Tip

Voor een tropisch effect kun je ook mango en passievrucht gebruiken als topping.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Easy Vegan All-day Breakfast

    Sanne van Rooij

    • All-day breakfast recepten om de hele dag te genieten van al het lekkers dat plantaardig eten te bieden heeft
    • Quick & easy voor drukke dagen tot stiekem heel de dag genieten op een lazy Sunday
    • Ontbijt, lunch of brunch: begin de dag goed
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Easy Vegan All-day Breakfast

Sanne van Rooij

  • All-day breakfast recepten om de hele dag te genieten van al het lekkers dat plantaardig eten te bieden heeft
  • Quick & easy voor drukke dagen tot stiekem heel de dag genieten op een lazy Sunday
  • Ontbijt, lunch of brunch: begin de dag goed
22,50
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay