Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Mango-kokos-chiapudding

Mango-kokos-chiapudding

2.8 / 5. 10

  • 6
  • 2 minuten voorbereiding, 10 minuten rusten
  • Émilie Franzo
  • Ontbijt

Ingrediënten

  • GROENTE & FRUIT
  • 1 mango
  • VOORRAADKAST
  • 3 el chiazaad
  • 100 ml kokosmelk

Bereidingswijze

  • Doe het chiazaad en de kokosmelk in een kom. Laat het chiazaad 10 minuten wellen.
  • Schil de mango, snijd hem doormidden en verwijder de pit. Snijd een kwart mango in blokjes. Pureer de rest van de mango in de blender glad.
  • Lepel de mangopuree in 2 schaaltjes en verdeel het chia-mengsel erover.
  • Strooi er tot slot de mangoblokjes over.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze mango-kokos-chiapudding komt uit het kookboek Goede start, ontbijt uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van