Mango-kokos-chiapudding
- 6
- 2 minuten voorbereiding, 10 minuten rusten
- Émilie Franzo
- Ontbijt
Ingrediënten
- GROENTE & FRUIT
- 1 mango
- VOORRAADKAST
- 3 el chiazaad
- 100 ml kokosmelk
Bereidingswijze
- Doe het chiazaad en de kokosmelk in een kom. Laat het chiazaad 10 minuten wellen.
- Schil de mango, snijd hem doormidden en verwijder de pit. Snijd een kwart mango in blokjes. Pureer de rest van de mango in de blender glad.
- Lepel de mangopuree in 2 schaaltjes en verdeel het chia-mengsel erover.
- Strooi er tot slot de mangoblokjes over.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze mango-kokos-chiapudding komt uit het kookboek Goede start, ontbijt uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo.