Mango met nori, walnoot en vanille-ijs
- 2
- 15 minuten
- Toine Wilke
- Nagerecht
- Snel-klaar
Ingrediënten mango met nori, walnoot en vanille-ijs
- ½ rijpe mango, in blokjes van 2 x 2 cm
- 50 g walnoten, grof gehakt
- 4 takjes munt, blaadjes geplukt en fijngehakt + extra om te garneren
- 1 el honing
- sap en rasp van ½ limoen
- 1 vel gedroogde nori, in stukken van 2 cm
- 2 bolletjes vanille-ijs
Bereidingswijze
- Meng in een kom de mango, walnoten en munt door elkaar. Voeg de honing en het limoensap toe en meng goed.
- Verdeel het mengsel over twee borden en strooi de nori erover.
- Schep per bord een bolletje ijs op het mengsel en serveer met wat blaadjes munt.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze mango met nori, walnoot en vanille-ijs komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.