Salade met gegrilde groenten

Salade met gegrilde groenten - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 1 persoon

  • 50 g babyspinazie
  • 100 g gegrilde groenten (aubergine, courgette, gele paprika)
  • 100 g kikkererwten
  • 1 el geroosterde pijnboompitten
  • 1 el pestodressing

Zo maak je het salade met gegrilde groenten

  1. Meng alle ingrediënten

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Veganistisch | Vegetarisch?

In plaats van een boterham voor de lunch, kun je er ook voor kiezen om eens af te wisselen met salades. Laat je inspireren door het volgende salade-idee uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie: salade met gegrilde groenten. Met bijvoorbeeld aubergine, courgette, gele paprika, maar je kunt natuurlijk ook andere groenten gebruiken.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Salade met gegrilde groenten - Gezond aan tafel - recept - spread
Het recept is gebaseerd op dit boek
Eet als een expert