Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Boerenkool met sinaasappel, tomaat en avocado

Boerenkool met sinaasappel, tomaat en avocado

0 / 5. 0

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • VOORBEREIDING | Leg de ingrediënten in een lunchbox, doe het amandelschaafsel in een apart bakje in de lunchbox.
  • BEREIDING | Snijd de harde kernen uit de boerenkoolstrengen en snijd de boerenkool vervolgens in grove stukken. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de avocado doormidden tot aan de pit, draai de helften van elkaar en wip de pit eruit. Snijd het vruchtvlees in de schil in blokjes en lepel deze eruit. Snijd de schil van de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in blokjes. Leg de tomaat, avocado en sinaasappel op de boerenkool, strooi er amandelschaafsel overheen en voeg de dressing toe.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Deze salade van boerenkool met sinaasappel, tomaat en avocado komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Voedzaam & Snel saladeboek

Jennifer en Sven

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔