Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze varkenskoteletjes met korstje van pecannoten komt uit het Broodbuik kookboek van William Davis. William Davis is een cardioloog die hartziekten wil voorkomen. Hij verdiepte zich in de gevaren van tarwe en gluten voor onze gezondheid en schreef daarover de bestseller Broodbuik. Het Broodbuik kookboek is daarop een echte aanvulling, met ruim 150 glutenvrije en tarwevrije recepten. Een boek dat je helpt tarwevrij eten in de praktijk te brengen, met handige boodschappenlijstjes, basisingrediënten en hulpmiddelen voor jouw eigen Broodbuikkeuken!
Over dit recept, bestempeld als ‘Kindersmulrecept’, schrijft hij: “In dit recept wordt de tarwebloem vervangen door gemalen pecannoten voor een krokant korstje. Voor een Italiaans tintje meng je 1 theelepel gedroogde oregano, 1 theelepel gedroogd basilicum en 1 eetlepel geraspte parmezaan door het gemalen lijnzaad en serveer je het vlees met tomatensaus.”