Het recept voor deze scrambled tofu & geroosterde asperges komt uit het boek Plant Power van Lisette Kreischer
Bij dit recept schrijft Lisette: “In Plant Power laten we alle dierlijke producten achterwege, dus ook eieren. Het is echter mijn missie om je niets tekort te laten komen. Ik wil laten zien dat je niets verliest, maar er juist iets bij krijgt: plezier, gezondheid en nieuwe smaken. Deze Scrambled No-Egg is een goed voorbeeld: je hebt geen eieren nodig en toch word je herinnerd aan de ouderwetse beleving van een roerei op de zondagochtend of een ouderwets gekookt eitje bij de asperges. Serveer de scrambled tofu eens voor ontbijt of brunch op de luie zondag met een snee geroosterd brood, een scheut ketchup of een klodder mosterd en een glas biologisch tomatensap!”
Lisette Kreischer
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Leg de stengels van de witte asperges eerst een halfuur in koud water. Haal ze uit het water en schil ze van onder het kopje met een dunschiller in eeéén beweging naar beneden. Check of je overal bent geweest. Snijd vervolgens het kontje van de stengel, ongeveer twee centimeter vanaf de onderkant.
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
Lisette Kreischer
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: