Pasta met linzen, tomaat en basilicum

Pasta met linzen, tomaat en basilicum

0 / 5. 0

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  • Schrap de wortel, snijd hem in kleine stukjes en bak die in een pan met de olie.
  • Snijd de stengels bleekselderij in plakjes en bak die 5 minuten mee op laag vuur.
  • Snijd intussen de knoflook en het basilicum fijn. Voeg deze samen met de tomaten toe en breng het geheel aan de kook.
  • Draai het vuur nu laag, doe de linzen in de pan en verwarm het gerecht nog een paar minuten.
  • Rasp intussen de Parmezaanse kaas.
  • Giet de spaghetti af en roer er een beetje extra vergine olijfolie door.
  • Strooi de Parmezaanse kaas over het groentemengsel.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij?

Het recept voor deze pasta met linzen, tomaat en basilicum komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven.

De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht: 810 kcal, 39 g eiwit, 22 g vet, 101 g koolhydraten, 27 g vezels.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu's

Jennifer en Sven

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Hét gemakkelijkste antwoord op: wat eten we vanavond?
  • Meer dan 80 lekkere, simpele en snelle recepten (in 20 minuten op tafel)
  • Met 12 snelle gezonde weekmenu’s voor door de week, extra inspiratie voor het weekend en een boodschappen- en koelkastlijst met calorieëntabel
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔