Soort gerecht

Bijgerecht
Gegrilde groente van de barbecue - Gezond aan tafel - recept
Gegrilde groente van de barbecue

Het recept voor deze gegrilde groente van de barbecue komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Zomer, schrijft Manja: “Paprika heeft een sterke smaak en samen met de zachtere smaken van de courgette en de asperges heeft dit gerecht niet veel nodig om tot zijn recht te komen....

Naar recept
Hoofdgerecht
Spinazie taartjes met geitenkaas en ansjovis - Gezond aan tafel - recept
Spinazie taartjes met geitenkaas en ansjovis

Het recept voor deze spinazie taartjes met geitenkaas en ansjovis komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor...

Naar recept
Dips, sauzen en dressings
Makreel mousse met verse bieslook - Gezond aan tafel - recept
Makreel mousse met verse bieslook

Het recept voor deze makreel mousse met verse bieslook komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor liefhebbers...

Naar recept
Hoofdgerecht
Roerbak spinazie met gorgonzola - Gezond aan tafel - recept
Roerbak spinazie met gorgonzola

Het recept voor deze roerbak spinazie met gorgonzola komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Het recept, met jonge spinazie, komt uit het hoofdstuk Lente.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade met peultjes, asperges, ei en spek - Gezond aan tafel - recept
Salade met peultjes, asperges, ei en spek

Het recept voor deze salade met peultjes, asperges, ei en spek komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Lente, schrijft Manja: “Peultjes laat je groeien tegen gaas. Het is een klimplant en ze bloeien prachtig. Ze zijn lekker zoet van smaak.”   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten...

Naar recept
Hoofdgerecht
Linzensalade met zalm en dragon - Gezond aan tafel - recept
Linzensalade met zalm en dragon

Het recept voor deze linzensalade met zalm en dragon komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Bijgerecht
Courgette gratin - Gezond aan tafel - recept
Courgette gratin

Het recept voor deze courgette gratin, met slechts twee ingrediënten, komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept
Tussendoortje
Viskoekjes met peterselie - Gezond aan tafel - recept
Viskoekjes met peterselie

Het recept voor deze viskoekjes met peterselie komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor liefhebbers van seizoensgroenten...

Naar recept
Hoofdgerecht
Spaghetti met tuinbonen

Het recept voor deze spaghetti met tuinbonen komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Lente, schrijft Manja: “Mijn moeder had een gouden regel: als je zei dat je iets niet wilde eten, moest je in elk geval een hapje proberen. Zo heb ik bijvoorbeeld champignons en haring leren...

Naar recept
Bijgerecht
Sla met sjalotje, tomaat en eieren - Gezond aan tafel - recept
Sla met sjalotje, tomaat en eieren

Het recept voor deze sla met sjalotje, tomaat en eieren komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor...

Naar recept
Hoofdgerecht
Couscous salade met komkommer, paprika en koriander - Gezond aan tafel - recept
Couscous salade met komkommer, paprika en koriander

Het recept voor deze couscous salade met komkommer, paprika en koriander komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Zomer, schrijft Manja: “Maak de salade 2 uur van tevoren, zodat de couscous zich kan wentelen in de smaak van de groente en koriander.” Wil je wekelijks gratis gezonde recepten...

Naar recept