Soort gerecht
Boekweitmuffins met banaan en appel
Het recept voor deze boekweitmuffins met banaan en appel komt uit het boek Frisse start van Amerika’s bekendste chef Martha Stewart. Ze schrijft erover: “Voor veel glutenvrije muffins heb je verschillende soorten meel en bloem nodig, maar hier wordt slechts een type gebruikt: eiwitrijk boekweitmeel. Honing maakt ze zoet en door de geprakte banaan en blokjes appel zijn ze lekker...
Naar receptQuinoasalade met courgette, munt en pistachenoten
Het recept voor deze quinoasalade met courgette, munt en pistachenoten komt uit het boek Frisse start van Amerika’s bekendste chef Martha Stewart. Ze schrijft erover: “Wie houdt niet van deze lichte, kleurige, frisse salade? Meng gekookte quinoa met gegrilde courgette, geroosterde pistachenoten en verse munt– en lekker veel citroenrasp en -sap. Superhandig voor een picknick of lunch voor onderweg.” Per...
Naar receptStoofschotel met kip en couscous
Het recept voor deze mediterrane stoofschotel met kip en couscous komt uit het boek Frisse start van Amerika’s bekendste chef Martha Stewart. Ze schrijft erover: “Deze stoofschotel bevat al het goede wat de mediterrane keuken te bieden heeft: olijfolie, groene bladgroente, tomaten (in dit geval uit blik, met meer lycopeen dan rauwe tomaten), knoflook en kip. De volkorencouscous bevat meer...
Naar receptBruine rijst met zalm, avocado en geroosterde nori
Het recept voor deze bruine rijst met zalm, avocado en geroosterde nori komt uit het boek Frisse start van Amerika’s bekendste chef Martha Stewart. Ze schrijft erover: “In plaats van bestellen kun je ook zelf een lekker Japans gerechtje maken. Serveer er extra geroosterde norivellen bij als eiwitrijke snack.” Per portie: 488 calorieën, 11 g vet (1 g verzadigd vet),...
Naar receptRotolo met spinazie en ricotta & tomatensaus
Het recept voor deze rotolo met spinazie en ricotta & tomatensaus komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar receptPenne met lentegroente ragu
Het recept voor deze penne met lentegroente ragu komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar receptOrecchiette met rucola & pecorino
Het recept voor deze orecchiette met rucola & pecorino komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Gennaro schrijft erover: “Dit gerecht met citroen, verse tomaat, wilde rucola, en de ansjovisjes die naar de zee ruiken, is een klassieker uit mijn geboortestad, Minori. Als je wilt kun je de orecchiette ook door een ander soort korte pasta...
Naar receptGigli met parmaham & asperges
Het recept voor deze gigli met parmaham & asperges komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Gigli betekent ‘lelie’ in het Italiaans. Als je geen gigli kunt krijgen, hoeft dat geen probleem te zijn. Met castellane of farfalle wordt het net zo lekker.
Naar receptInvoltini van rundvlees in tomatenragu met fusilli
Het recept voor deze involtini van rundvlees in tomatenragu met fusilli komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Involtini is ook lekker met een minder chic stuk vlees, zoals borststuk of schenkel, maar die moet je wel wat langer stoven.
Naar receptBucatini met tonijn
Het recept voor deze eenvoudige bucatini met tonijn komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar receptPenne met flespompoen & pancetta
Het recept voor deze penne met flespompoen & pancetta komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar recept