Hoofdgerecht

Hoofdgerecht
Pasta met linzen, tomaat en basilicum - recept - Gezond aan tafel
Pasta met linzen, tomaat en basilicum

Het recept voor deze pasta met linzen, tomaat en basilicum komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht: 810 kcal, 39 g eiwit, 22 g vet, 101 g koolhydraten, 27 g vezels.

Naar recept
Hoofdgerecht
Drumsticks met perzik en gember - recept - Gezond aan tafel
Drumsticks met perzik en gember

Het recept voor deze drumsticks met perzik en gember komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht: 810 kcal, 42 g eiwit, 32 g vet, 82 g koolhydraten, 12 g vezels.

Naar recept
Hoofdgerecht
Ei-tortilla's gevuld met gehakt - Gezond aan tafel - recept
Ei-tortilla’s gevuld met gehakt

Het recept voor deze ei-tortilla’s gevuld met gehakt komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht (per stuk): 875 kcal, 53 g eiwit, 65 g vet, 17 g koolhydraten, 5 g vezels.

Naar recept
Hoofdgerecht
Paksoi-bowl met zilvervliesrijst - Gezond aan tafel - recept
Paksoi-bowl met zilvervliesrijst

Het recept voor deze paksoi-bowl met zilvervliesrijst komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht (per stuk): 1020 kcal, 21 g eiwit, 74 g vet, 62 g koolhydraten, 11 g vezels.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze...

Naar recept
Hoofdgerecht
Aziatisch rijstgerecht met garnalen, shiitake en nori - Gezond aan tafel - recept
Aziatisch rijstgerecht met garnalen, shiitake en nori

Het recept voor dit Aziatische rijstgerecht met garnalen, shiitake en nori komt uit het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman. Over dit recept in het boek: “Wij houden erg van de Aziatische keuken dus er moest een wokrecept in dit boek komen, wat ons betreft. Hierin gebruiken we veel groenten. Door het roerbakken blijven de vitamines en de...

Naar recept
Hoofdgerecht
Spinaziesalade met kip - Gezond aan tafel - recept
Spinaziesalade met kip

Het recept voor deze spinaziesalade met kip komt uit het boek Killerbody 3 – Back in Shape van actrice, dj en fitnessgoeroe Fajah Lourens.

Naar recept
Hoofdgerecht
Stamppot broccoli-zoete aardappel met zalm, geitenkaas en walnoten - Gezond aan tafel - recept
Stamppot broccoli-zoete aardappel met zalm, geitenkaas en walnoten

Het recept voor deze stamppot broccoli-zoete aardappel met zalm, geitenkaas en walnoten komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit koolhydraatbeperkte gerecht: 800 kcal, 44 g eiwit, 38 g vet, 61 g koolhydraten, 19 g vezels.

Naar recept
Hoofdgerecht
Kipstoofpotje - Gezond aan tafel - recept
Kipstoofpotje van Fajah Lourens

Het recept voor dit kipstoofpotje komt uit het boek Killerbody 3 – Back in Shape van actrice, dj en fitnessgoeroe Fajah Lourens.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Chili met kip en cashewnoten - Gezond aan tafel - recept
Chili met Kip en Cashewnoten

Het recept voor deze chili met kip en cashewnoten komt uit het e-book 25 Recepten Snel & Simpel – Avondmaaltijden.     Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Romige spruitjessoep - Gezond aan tafel - recept
Romige spruitjessoep

Het recept voor deze romige spruitjessoep komt uit het boek Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen (o.a. receptontwikkelaar, foodstylist, workshop- en foodconceptontwikkelaar).

Naar recept
Hoofdgerecht
Linzen met spinaziepesto en vis - Gezond aan tafel - recept
Linzen met spinaziepesto en vis

Het recept voor deze linzen met spinaziepesto en vis komt uit het boek Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen (o.a. receptontwikkelaar, foodstylist, workshop- en foodconceptontwikkelaar).   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept