Expert

Ontbijt
Ontbijtmuffin met amandelen en bosbessen - Gezond aan tafel - recept
Ontbijtmuffin met amandelen en bosbessen

Het recept voor deze ontbijtmuffin met amandelen en bosbessen komt uit het boek Natuurlijk! Zonder suiker kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover: “Deze heerlijke ontbijtmuffins maak je eenvoudig een dag van tevoren. Invriezen kan ook zodat je altijd wat op voorraad hebt. Natuurlijk ook lekker op andere momenten van de dag.”

Naar recept
Tussendoortje
Yoghurt mascarpone taart met pistachenoten - Gezond aan tafel - recept
Yoghurt mascarpone taart met pistachenoten

Het recept voor deze yoghurt mascarpone taart met pistachenoten komt uit het boek Natuurlijk! Zonder suiker kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Speltpasta met boerenkoolpesto - Gezond aan tafel - recept
Speltpasta met boerenkoolpesto

Het recept voor deze speltpasta met boerenkoolpesto komt uit het boek Natuurlijk! Zonder suiker kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Lunch
Bloemkoolsoep met oosterse kruiden - Gezond aan tafel - recept
Bloemkoolsoep met oosterse kruiden

Deze bloemkoolsoep met oosterse kruiden komt uit het boek Natuurlijk! Zonder suiker kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Natuurlijk! Zonder suiker kookboek is de opvolger op de bestseller Zonder Suiker. Van de 37 kilo (!) suiker die we per jaar binnenkrijgen, zit 85% verborgen in supermarktproducten, ook hartige. Ongemerkt krijgen we daardoor veel meer suiker binnen dan goed voor...

Naar recept
Hoofdgerecht
Stevige Toscaanse boerensoep (Kim Feenstra, Bénine Bijlveld) - Gezond aan tafel - recept
Stevige Toscaanse boerensoep (Kim Feenstra, Bénine Bijleveld)

Het recept voor deze stevige Toscaanse boerensoep komt uit het boek Food Talk van actrice, fotomodel en fotografe Kim Feenstra en Bénine Bijleveld, receptontwikkelaar, foodfotografe en oprichtster van het platform benineskitchen.com. Over dit recept schrijft Bénine: “Ik kan het me helemaal voorstellen: op het Italiaanse platteland waar de boeren voor dag en dauw opstaan om hard te werken op het...

Naar recept
Bijgerecht
Salade met tomaten en burrata van Kim Feenstra en Bénine Bijleveld (Food Talk) - Gezond aan tafel - recept
Salade met tomaten & burrata (Kim Feenstra, Bénine Bijleveld)

Het recept voor deze salade met tomaten en burrata (in het boek: salade messy burrata) komt uit het boek Food Talk van actrice, fotomodel en fotografe Kim Feenstra en Bénine Bijleveld, receptontwikkelaar, foodfotografe en oprichtster van het platform benineskitchen.com. Over dit recept schrijft Kim: “Kom je lekker bij me eten? Gezellig! Dan haal ik goede wijn en zetten we muziek...

Naar recept
Bijgerecht
Geroosterde pastinaak met citroentijm - Gezond aan tafel - recept
Geroosterde pastinaak met citroentijm

Het recept voor deze geroosterde pastinaak met citroentijm komt uit het boek Natuurlijk! Het heden ik kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar.

Naar recept
Drankjes
Spinaziesmoothie met banaan - Gezond aan tafel - recept
Spinaziesmoothie met banaan

Het recept voor deze spinaziesmoothie met banaan komt uit het boek Natuurlijk! Elke dag écht eten van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover in haar boek: “Je kunt met deze prachtige groene smoothie de dag beginnen of hem op een ander tijdstip nemen. Het zal je een lekkere boost geven.”

Naar recept
Bijgerecht
Geroosterde bieten met balsamicoazijn en geitenkaas

Dit recept voor geroosterde bieten met balsamicoazijn en geitenkaas komt uit het boek Natuurlijk! Elke dag écht eten van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover in haar boek: “De biet is bezig aan een ware revival. Hij wordt gebruikt om vis mee te kleuren en zelfs verwerkt in glazuur op een chocoladetaart. Maar niets gaat boven de pure...

Naar recept
Lunch
Quinoasalade met kruiden, zeekraal en granaatappel - Gezond aan tafel - recept
Quinoasalade met kruiden, zeekraal en granaatappel

Dit recept voor quinoasalade met kruiden, zeekraal en granaatappel komt uit het boek Natuurlijk! Elke dag écht eten van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Over het eten van zeekraal schrijft ze in haar boek: “Zeekraal is in Nederland de bekendste zeegroente. Je kunt het bij de visboer kopen, maar ook steeds vaker bij de supermarkt. Het is te koop van...

Naar recept
Hoofdgerecht
Falafel van quinoa en tuinbonen met citroen - Gezond aan tafel - recept
Falafel van quinoa en tuinbonen met citroen

Dit recept voor falafel van quinoa en tuinbonen met citroen komt uit het kookboek Het nieuwe Vegalicious van Alice Hart. Het boek bevat meer dan 200 heerlijke vegetarische recepten. Van ontbijt tot raw food, koken voor je vrienden, granen, diners en toetjes, en boordevol informatie over vegetarisch eten. Dit is de feelgoodfood-bijbel van nu, voor vegetariërs en iedereen die gewoon...

Naar recept