Expert

Hoofdgerecht
In bier gekookte mosselen

Het recept voor deze in bier gekookte mosselen komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.

Naar recept
Hoofdgerecht
Quiche met mosselen, artisjok en geitenkaas - Gezond aan tafel - recept
Quiche met mosselen, artisjok en geitenkaas

Het recept voor deze quiche met mosselen, artisjok en geitenkaas komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.

Naar recept
Voorgerecht
Mosseltartaar - Gezond aan tafel - recept
Mosseltartaar

Het recept voor deze mosseltartaar komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen. Lekker met een groene salade met mosterddressing en fijngesneden bieslook.

Naar recept
Hoofdgerecht
Quesadilla met mosselen - Gezond aan tafel - recept
Quesadilla met mosselen

Het recept voor deze quesadilla met mosselen komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Voorgerecht
Mosselsoep met saffraan en witte wijn (Bart van Olphen) - Gezond aan tafel - recept
Mosselsoep met saffraan en witte wijn

Het recept voor deze mosselsoep met saffraan en witte wijn komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.

Naar recept
Voorgerecht
Springroll mosselen Bart van Olphen - Gezond aan tafel - recept
Springroll mosselen

Het recept voor deze springroll mosselen komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.

Naar recept
Tussendoortje
Appel met citroen en cacaonibs - Gezond aan tafel - recept
Appel met citroen en cacaonibs

Het is belangrijk dat je niet naar zoetigheid grijpt om jezelf te ‘verwennen’, zodra je hongerig wordt. Wees voorbereid op de trek en neem wat gemakkelijke, verzadigende en lekkere hapjes mee voor onderweg. Zoals deze appel met citroen en cacaonibs uit Het beste dieet ter wereld kookboek.

Naar recept
Ontbijt
Gerookte makreel met avocado en citroen - Gezond aan tafel - recept
Gerookte makreel met avocado en citroen

Het recept voor deze gerookte makreel met avocado en citroen komt uit het boek Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van professor Tim Noakes, voedingsdeskundige Sally-Ann Creed en chef-kok Jonno Proudfoot. Over ontbijten in het boek: “Zorg dat je elke ochtend goed ontbijt, met genoeg vet en eiwit. Twee eieren met een paar plakken goede bacon of ontbijtspek zijn zo gebakken. Dat is...

Naar recept
Hoofdgerecht
Cottage pie met gehakt en bloemkoolpuree - Gezond aan tafel - recept
Cottage pie met gehakt en bloemkoolpuree

Koolhydraatarm eten saai? Maak deze cottage pie met gehakt en bloemkoolpuree (uit het boek Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van Tim Noakes) maar – benieuwd of je er dan nog steeds zo over denkt! Over dit recept in het boek: “Net als lasagne is dit soort stoofschotels een van de pijlers van ons dieet. Aardappelen zijn niet meer in beeld, maar met...

Naar recept
Lunch
Zoete aardappel frittata van Vivian Reijs - Gezond aan tafel - recept
Zoete aardappel frittata

Het recept voor deze zoete aardappel frittata komt uit het kookboek Gezonder met Viv van tv-presentatrice, orthomoleculair voedingscoach, hormoontherapeut Vivian Reijs. Over dit recept schrijft ze: “Ik ken niemand die niet smult van deze frittata. Een gerecht dat het hele gezin lekker vindt en ook perfect is als je vrienden te lunchen hebt. Je kunt het ook koud eten en...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zalm uit de oven van Vivian Reijs - Gezond aan tafel - recept
Zalm uit de oven

Het recept voor deze feestelijke zalm uit de oven komt uit het kookboek Gezonder met Viv van tv-presentatrice, orthomoleculair voedingscoach, hormoontherapeut Vivian Reijs. Over dit recept schrijft ze: “Dit recept heb ik van mijn man geleerd. Een van onze eerste etentjes maakte hij dit. Ik dacht dat hij een beetje opschepte over zijn kookkunsten, maar hij bleek het toch echt...

Naar recept