Expert

Hoofdgerecht
Involtini van rundvlees in tomatenragu met fusilli - Gezond aan tafel - recept
Involtini van rundvlees in tomatenragu met fusilli

Het recept voor deze involtini van rundvlees in tomatenragu met fusilli komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Involtini is ook lekker met een minder chic stuk vlees, zoals borststuk of schenkel, maar die moet je wel wat langer stoven.

Naar recept
Hoofdgerecht
Bucatini met tonijn - Gezond aan tafel - recept
Bucatini met tonijn

Het recept voor deze eenvoudige bucatini met tonijn komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.

Naar recept
Hoofdgerecht
Penne met flespompoen & pancetta - Gezond aan tafel - recept
Penne met flespompoen & pancetta

Het recept voor deze penne met flespompoen & pancetta komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.

Naar recept
Hoofdgerecht
In bier gekookte mosselen

Het recept voor deze in bier gekookte mosselen komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.

Naar recept
Hoofdgerecht
Quiche met mosselen, artisjok en geitenkaas - Gezond aan tafel - recept
Quiche met mosselen, artisjok en geitenkaas

Het recept voor deze quiche met mosselen, artisjok en geitenkaas komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.

Naar recept
Voorgerecht
Mosseltartaar - Gezond aan tafel - recept
Mosseltartaar

Het recept voor deze mosseltartaar komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen. Lekker met een groene salade met mosterddressing en fijngesneden bieslook.

Naar recept
Hoofdgerecht
Quesadilla met mosselen - Gezond aan tafel - recept
Quesadilla met mosselen

Het recept voor deze quesadilla met mosselen komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Voorgerecht
Mosselsoep met saffraan en witte wijn (Bart van Olphen) - Gezond aan tafel - recept
Mosselsoep met saffraan en witte wijn

Het recept voor deze mosselsoep met saffraan en witte wijn komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.

Naar recept
Voorgerecht
Springroll mosselen Bart van Olphen - Gezond aan tafel - recept
Springroll mosselen

Het recept voor deze springroll mosselen komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.

Naar recept
Tussendoortje
Appel met citroen en cacaonibs - Gezond aan tafel - recept
Appel met citroen en cacaonibs

Het is belangrijk dat je niet naar zoetigheid grijpt om jezelf te ‘verwennen’, zodra je hongerig wordt. Wees voorbereid op de trek en neem wat gemakkelijke, verzadigende en lekkere hapjes mee voor onderweg. Zoals deze appel met citroen en cacaonibs uit Het beste dieet ter wereld kookboek.

Naar recept
Ontbijt
Gerookte makreel met avocado en citroen - Gezond aan tafel - recept
Gerookte makreel met avocado en citroen

Het recept voor deze gerookte makreel met avocado en citroen komt uit het boek Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van professor Tim Noakes, voedingsdeskundige Sally-Ann Creed en chef-kok Jonno Proudfoot. Over ontbijten in het boek: “Zorg dat je elke ochtend goed ontbijt, met genoeg vet en eiwit. Twee eieren met een paar plakken goede bacon of ontbijtspek zijn zo gebakken. Dat is...

Naar recept