Expert

Hoofdgerecht
Prei-tomatensoep - Gezond aan tafel - recept
Prei-tomatensoep

Het recept voor deze prei-tomatensoep komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Stamppot wakame - Gezond aan tafel - recept
Stamppot wakame

Het recept voor deze stamppot wakame komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Hoofdgerecht
Pasta carbonara met zeespaghetti - Gezond aan tafel - recept
Pasta carbonara met zeespaghetti

Het recept voor deze pasta carbonara met zeespaghetti komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Hoofdgerecht
Pasta met linzen, tomaat en basilicum - recept - Gezond aan tafel
Pasta met linzen, tomaat en basilicum

Het recept voor deze pasta met linzen, tomaat en basilicum komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht: 810 kcal, 39 g eiwit, 22 g vet, 101 g koolhydraten, 27 g vezels.

Naar recept
Hoofdgerecht
Drumsticks met perzik en gember - recept - Gezond aan tafel
Drumsticks met perzik en gember

Het recept voor deze drumsticks met perzik en gember komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht: 810 kcal, 42 g eiwit, 32 g vet, 82 g koolhydraten, 12 g vezels.

Naar recept
Hoofdgerecht
Ei-tortilla's gevuld met gehakt - Gezond aan tafel - recept
Ei-tortilla’s gevuld met gehakt

Het recept voor deze ei-tortilla’s gevuld met gehakt komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht (per stuk): 875 kcal, 53 g eiwit, 65 g vet, 17 g koolhydraten, 5 g vezels.

Naar recept
Lunch
Boerenkoolbagels met courgettespread en avocado - Gezond aan tafel - recept
Boerenkoolbagels met courgettespread en avocado

Het recept voor deze boerenkoolbagels met courgettespread en avocado komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Ontbijt
Bessen-vijgenmuffins - Gezond aan tafel - recept
Bessen-vijgenmuffins

Het recept voor deze bessen-vijgenmuffins komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Hoofdgerecht
Paksoi-bowl met zilvervliesrijst - Gezond aan tafel - recept
Paksoi-bowl met zilvervliesrijst

Het recept voor deze paksoi-bowl met zilvervliesrijst komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht (per stuk): 1020 kcal, 21 g eiwit, 74 g vet, 62 g koolhydraten, 11 g vezels.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze...

Naar recept
Bijgerecht
Sosaties - Gezond aan tafel - recept
Sosaties

Het recept voor deze Zuid-Afrikaanse sosaties van de bbq komt uit het boek Smokey Goodness 3 van barbecue-held Jord Althuizen. Hij schrijft over dit recept, dat in het boek ‘Cape Malay Cauliflower’ heet: “Elk land heeft zijn eigen bbq-specialiteit op een stokje. Peru heeft zijn Anticuchos, het midden-oosten zijn kebabs en in Azië en Nederland zijn we gek op saté. In...

Naar recept
Lunch
Lunchwraps met linzen, spinazie, boerenkool, wortel en biet - Gezond aan tafel - recept
Lunchwraps met linzen, spinazie, boerenkool, wortel en biet

Het recept voor deze lunchwraps met linzen, spinazie, boerenkool, wortel en biet komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. Over dit recept schrijven ze: “Moet je onderweg lunchen? Dan zijn onze lunchwraps een uitkomst: je kunt ze van tevoren maken en zo uit de hand opeten. Voor een koolhydraatbeperkte variant gebruik je gewoon een...

Naar recept