Veganistisch

Drankjes
Munt-ananasspritzer - Gezond aan tafel - recept
Munt-ananasspritzer

Het recept voor deze munt-ananasspritzer komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.

Naar recept
Drankjes
Lentebries met aardbeien en tijm - Gezond aan tafel - recept
Lentebries met aardbeien en tijm

Het recept voor deze lentebries met aardbeien en tijm komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Drankjes
Kersen-aloë-vera - Gezond aan tafel - recept
Kersen-aloë-vera

Het recept voor deze kersen-aloë-vera komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.

Naar recept
Drankjes
Blauwebessen-kardemomexplosie - Gezond aan tafel - recept
Blauwebessen-kardemomexplosie

Het recept voor deze Blauwebessen-kardemomexplosie komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Drankjes
Bouillon van wortels en peterselie - Gezond aan tafel - recept
Bouillon van wortels en peterselie

Het recept voor deze bouillon van wortels en peterselie komt uit het kookboek Mijn babyrecepten met Sophie la girafe. Het is geschikt voor baby’s vanaf 5 maanden.

Naar recept
Hoofdgerecht
Cassavefriet met bananenketchup en pindasaus - Gezond aan tafel - recept
Cassavefriet met bananenketchup en pindasaus

Het recept voor deze cassavefriet met bananenketchup en pindasaus komt uit het kookboek Man.Eat.Plant. van Lisette Kreischer en Maartje Borst. Ze schrijven erover in hun boek: “Waarom zouden we alleen friet van aardappel maken? Cassave levert heerlijk krokante friet met een romig binnenste. Niet te versmaden met bananenketchup (in de Tweede Wereldoorlog ontstaan als surrogaat voor ketchup) en pittige pindasaus.”...

Naar recept
Bijgerecht
Winterpeen in zoutkorst - Gezond aan tafel - recept
Winterpeen in zoutkorst

Het recept voor deze winterpeen in zoutkorst komt uit het kookboek Man.Eat.Plant. van Lisette Kreischer en Maartje Borst. Ze schrijven erover in hun boek: “De groenteboer is de nieuwe visboer! Breng winterpeen in een identiteitscrisis door hem als Scandinavische zalm te begraven in een zoutkorst en vervolgens te roken. Speciaal voor Johnas om te laten zien hoe veelzijdig dat eeuwige...

Naar recept
Bijgerecht
Avocadoroos maken - Gezond aan tafel - recept
Avocadoroos maken

Hoe maak je eigenlijk een avocadoroos? In slechts vier stappen! Het is makkelijker dan je denkt en met een beetje oefenen heb je het zo onder de knie. Je fleurt ieder bordje ermee op. Hier lees je hoe, uit het boek The Avocado Show van The Avocado Show. The Avocado Show is een van de most exciting food start-ups ter wereld....

Naar recept
Hoofdgerecht
T-bone van bloemkool - Gezond aan tafel - recept
T-bone van bloemkool

Het recept voor deze T-bone van bloemkool komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the Green Life. Over dit recept in het boek: “Een vegan variant op de T-bone steak maak je met… bloemkool! Dit lekkere alternatief voor een stuk vlees kun je met tig dingen combineren en zal dus niet snel vervelen. Waarom bloemkool? Amerikanen kwamen erachter...

Naar recept
Hoofdgerecht
Veggie scramble - Gezond aan tafel - recept
Veggie scramble

Het recept voor deze veggie scramble komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the Green Life.

Naar recept
Nagerecht
Brigadeiros - Gezond aan tafel - recept
Brigadeiros

Het recept voor deze brigadeiros komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the Green Life.

Naar recept