Bijgerecht
Spruiten met knoflook en salie van Jamie Oliver
Het recept voor deze supersnelle spruiten met knoflook en salie van Jamie Oliver komt uit Jamie Oliver’s kerstkookboek.
Naar receptSpruiten uit de oven, met chorizo & kastanjes
Het recept voor deze geplette spruiten uit de oven, met chorizo & kastanjes van Jamie Oliver komt uit Jamie Oliver’s kerstkookboek.
Naar receptHasselback aardappelen van Jamie Oliver
Het recept voor deze hasselback aardappelen met kalkoenvet en blauwe kaas van Jamie Oliver komt uit Jamie Oliver’s kerstkookboek. Over dit recept schrijft hij: “Deze kleine sexy aardappeltjes zijn enorm leuk om te maken en zien er fantastisch uit. Veel mensen kennen ze helemaal niet en de verschillende smaken dringen er echt diep in door. Je gasten raken er niet...
Naar receptSalade met geroosterde perzik, pecannoten en prosciutto
Het recept voor deze salade met geroosterde perzik, pecannoten en prosciutto komt uit het boek Fast, fresh and unbelievably delicious van voedingsjournalist, voedingscriticus, receptschrijver en televisiepersoonlijkheid (MasterChef Australia) Matt Preston. Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔
Naar receptRode kool met bacon en rozemarijn van Jamie Oliver
Dit rode kool recept met bacon en rozemarijn van Jamie Oliver komt uit Jamie Oliver’s kerstkookboek. Over dit recept schrijft hij: “Dit is een zalige, klassieke bereidingswijze van een van de goedkoopste groenten die er zijn – rodekool. Het is heerlijk om warm te eten, maar eventuele restjes zijn koud ook erg lekker als een soort salade bij vleeswaren en...
Naar receptGevulde pompoen uit de oven van Jamie Oliver
Het recept voor deze gevulde pompoen uit de oven van Jamie Oliver, met nootachtige cranberryrijst, komt uit Jamie Oliver’s kerstkookboek. Over dit recept schrijft hij: “Dit recept is gebaseerd op een van mijn oude favorieten en is een perfecte combi van vulling en langzaam gegaarde pompoen. De smaken gaan fantastisch samen, de textuur is zalig en het ziet er gewoon...
Naar receptColeslaw (koolsalade)
Het recept voor deze coleslaw komt uit het boek De smaak van de Amish van Han Wilmink. In De smaak van de Amish duikt kookdominee Han Wilmink onder in de fascinerende wereld van de Amish in Amerika. Een leven dicht bij de natuur zonder inmenging van buitenaf. Wilmink loopt mee met de Amish op de boerderij en bezoekt een markt,...
Naar receptSalade avocado en oude kaas
Het recept voor deze salade avocado en oude kaas komt uit het boek PUUR! Vegamama van Pauline Schonewille. Met dit boek is het makkelijker dan ooit om aantrekkelijke vegetarische maaltijden te maken die echt iedereen lekker vindt, óók je kinderen. Zonder uren in de keuken te staan, zonder lange tanden aan tafel. Pauline Schonewille deelt in dit boek haar recepten...
Naar receptZoete aardappel friet
Het recept voor deze zoete aardappel friet komt uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie. Deze frietjes maak je klaar in de oven. Over ovengerechten in het boek: “Ovengerechten zijn vaak goed van tevoren te maken. Maak het alvast ’s middags of in het weekend als je thuis bent en schuif het ’s avonds in de oven....
Naar receptGeroosterde pastinaak friet met mieriksworteldip
Het recept voor deze geroosterde pastinaak friet met mieriksworteldip komt uit het kookboek 30 minuten vegetarisch van Rose Elliot. In het boek staan meer dan 100 overheerlijke en uiteenlopende recepten om jezelf en je vrienden te verrassen. Recepten waarin groenten terecht de hoofdrol spelen: ze zijn heerlijk, je kunt er eindeloos mee variëren en ze zijn – mooi meegenomen –...
Naar receptGeroerbakte boerenkool en champignons
Het recept voor deze geroerbakte boerenkool en champignons komt uit het boek Powerfood, Yoga & Meditatie van Tara Stiles. Met haar boek heeft Tara een super krachtige boodschap: stop met diëten en doe voortaan wat goed voor jou voelt! Haar aanpak gaat over de combinatie van de drie lifestyleboosters. Alles wat je nodig hebt zijn je yogamat, je meditatiekussen en...
Naar recept