Nationale en regionale keuken
Simply Asian
Auteur: Eveline Wu
Tv-chef Eveline Wu leert Nederland hoe gemakkelijk Aziatisch koken is. Met de makkelijke Aziatische recepten uit ‘Simply Asian’ zet je zelf zo de lekkerste wontons, buns of noodle-soepjes op tafel!
5 Ingrediënten Mediterraan
Auteur: Jamie Oliver
120 mediterrane recepten met maximaal 5 ingrediënten. Jamie Oliver inspireert je elke dag ‘5 ingrediënten mediterraan’: van vega tot vis en vlees, en van pasta tot salades, soepen en zoetigheid.
Boekoe Kita Green
Een nieuwe generatie kookt en vertelt in ‘Boekoe Kita Green’ over de Indische keuken anno nu, namelijk vega. Met mooie verhalen en heerlijke vegetarische recepten.
Boek bekijkenBoekoe Kita Green
Een nieuwe generatie kookt en vertelt in ‘Boekoe Kita Green’ over de Indische keuken anno nu, namelijk vega. Met mooie verhalen en heerlijke vegetarische recepten.
Boek bekijkenChef Toub: Snel Arabisch
Lekker én snel Arabisch eten? Mounir Toub laat je zien hoe! Maak binnen 30 minuten de heerlijkste Arabische gerechten. Voor drukke doordeweekse dagen.
Boek bekijkenChef Toub: Snel Arabisch
Lekker én snel Arabisch eten? Mounir Toub laat je zien hoe! Maak binnen 30 minuten de heerlijkste Arabische gerechten. Voor drukke doordeweekse dagen.
Boek bekijkenChef Toub: Lekker Arabisch
Chef Toub: Lekker Arabisch van Mounir Toub: het kookboek vol moderne Arabische gerechten voor iedereen. Kook elke dag gezond!
Boek bekijkenJamie kookt Italië
Auteur: Jamie Oliver
Met ‘Jamie kookt Italië’ keert Jamie Oliver terug naar zijn culinaire roots: Italië. Meer dan 140 heerlijke klassieke Italiaanse recepten anno nu, Jamie-proof!
River Cafe 30
Een ode aan 30 jaar The River Café, het beroemde restaurant waar Jamie Oliver ooit ontdekt werd.
Boek bekijken