Parfait van kaki en frambozen

Parfait van kaki en frambozen

0 / 5. 0

Ingrediënten

Bereidingswijze parfait van kaki en frambozen

  • Gebruik voor 1 persoon ongeveer 100 g fruit, 30 tot 40 g muesli of granola, 200 ml (soja) yoghurt of kwark, een ½ eetlepel noten of pitten en een mespunt kruiden of specerijen om door de yoghurt te roeren.

Tip

  • Met vanillepoeder bedoelen we alleen de smaak vanille, welke als stokje, poeder of vloeistof te koop is, niet vanillesuiker.
  • In alle recepten kun je yoghurt, kwark of sojayoghurt door elkaar vervangen.

Wil je meer recepten uit de categorie Vegetarisch?

Deze parfait van kaki en frambozen komt uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie.

Muesli of granola maak je heel gemakkelijk zelf met je favoriete ingrediënten, maar je kunt er ook voor kiezen een goede muesli in de supermarkt te kopen. Mix & Match muesli of granola met melk, yoghurt of kwark, vers fruit en noten of pitten, en je hebt binnen vijf minuten een heerlijk ontbijt gereed. Wil je er iets speciaals van maken? Je maakt prachtige ontbijtparfaits door de verschillende ingrediënten in een mooi glas in laagjes op te bouwen.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Eet als een expert

I am a foodie

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Haalbare adviezen en recepten van een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers
  • Welke voeding is gezond en waarom?
  • Lekkere ideeën van ontbijt tot diner en handige weekschema’s
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔