Het recept voor deze gevulde oosterse kippensoep komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 20.99

    Afvallen met Nederland

    Jeroen van Egmond

    • Verlies gewicht op een verantwoorde manier: een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon
    • Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland
    • Compleet 10-wekenprogramma met aandacht voor voeding én beweging

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Suikervrij? >

Ingrediënten gevulde oosterse kippensoep

  • 250 ml water
  • ½ kippenbouillontablet
  • 1 tl gemberpoeder
  • 50 g kipfilet (rauw), in blokjes gesneden
  • 100 g oosterse roerbakgroente
  • peper
  • zout

Bereidingswijze gevulde oosterse kippensoep

  • Laat het water aan de kook komen en voeg bouillontablet en gemberpoeder toe. Roer goed door met een garde.
  • Voeg de blokjes kipfilet toe en laat 3 minuten koken.
  • Voeg de groenten toe en kook die nog 2 minuten mee.
  • Breng op smaak met peper en eventueel met een beetje zout.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 20.99

    Afvallen met Nederland

    Jeroen van Egmond

    • Verlies gewicht op een verantwoorde manier: een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon
    • Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland
    • Compleet 10-wekenprogramma met aandacht voor voeding én beweging

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 20.99

Dit recept komt uit dit boek

Afvallen met Nederland

Jeroen van Egmond

  • Verlies gewicht op een verantwoorde manier: een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon
  • Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland
  • Compleet 10-wekenprogramma met aandacht voor voeding én beweging