Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Gevulde oosterse kippensoep

Gevulde oosterse kippensoep

0 / 5. 0

Ingrediënten gevulde oosterse kippensoep

  • 250 ml water
  • ½ kippenbouillontablet
  • 1 tl gemberpoeder
  • 50 g kipfilet (rauw), in blokjes gesneden
  • 100 g oosterse roerbakgroente
  • peper
  • zout

Bereidingswijze gevulde oosterse kippensoep

  • Laat het water aan de kook komen en voeg bouillontablet en gemberpoeder toe. Roer goed door met een garde.
  • Voeg de blokjes kipfilet toe en laat 3 minuten koken.
  • Voeg de groenten toe en kook die nog 2 minuten mee.
  • Breng op smaak met peper en eventueel met een beetje zout.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Suikervrij?

Het recept voor deze gevulde oosterse kippensoep komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Afvallen met Nederland

Jeroen van Egmond

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Verlies gewicht op een verantwoorde manier: een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon
  • Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland
  • Compleet 10-wekenprogramma met aandacht voor voeding én beweging
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔