Gevulde oosterse kippensoep
- 1
- Jeroen van Egmond
- Lunch
- Kip, Snel-klaar, Soepen
Ingrediënten gevulde oosterse kippensoep
- 250 ml water
- ½ kippenbouillontablet
- 1 tl gemberpoeder
- 50 g kipfilet (rauw), in blokjes gesneden
- 100 g oosterse roerbakgroente
- peper
- zout
Bereidingswijze gevulde oosterse kippensoep
- Laat het water aan de kook komen en voeg bouillontablet en gemberpoeder toe. Roer goed door met een garde.
- Voeg de blokjes kipfilet toe en laat 3 minuten koken.
- Voeg de groenten toe en kook die nog 2 minuten mee.
- Breng op smaak met peper en eventueel met een beetje zout.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze gevulde oosterse kippensoep komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond.
Zo ziet dit recept eruit in het boek
Inkijkexemplaar van
Dit artikel is gebaseerd op dit boek
- Verlies gewicht op een verantwoorde manier: een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon
- Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland
- Compleet 10-wekenprogramma met aandacht voor voeding én beweging