Het recept voor deze gevulde paprika met quinoa komt uit het boek Skinny taste van Gina Homolka, auteur, fotograaf en receptontwikkelaar bij het populaire foodblog Skinnytaste.com.
Ze schrijft erover: “Ik vind gevulde paprika overheerlijk. Ik vul ze met zo ongeveer alles: rundvlees, kalkoen en zelfs restjes van mijn Santa Fe-kip uit de slowcooker (recept in het boek). Als ik vegetarisch wil eten, zijn deze op de Italiaanse keuken geïnspireerde met quinoa gevulde paprika’s eenvoudig te maken. Ze zitten vol met eiwitten en ze smaken fantastisch! Voor extra smaak bereid ik mijn quinoa in bouillon, of water met een beetje zout, een knoflookteentje en een steeltje peterselie. Dit gerecht kan in dubbele hoeveelheden worden gemaakt en worden ingevroren om het later in de maand nog een keer te kunnen eten.”
Gina Homolka
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Eén portie is al erg voedzaam, maar als je er een bijgerecht bij wilt serveren, raad ik mijn huissalade, met liefde gemaakt (zie recept in het boek) aan.
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
Gina Homolka
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: