Lunch

Lunch
Salade met tonijn, pequillo pepers en Spaanse dressing - Gezond aan tafel - recept
Salade met tonijn, pequillo pepers en Spaanse dressing

Het recept voor deze salade met tonijn, pequillo pepers en Spaanse dressing komt uit het boek (H)eerlijk van Gwyneth Paltrow, model, actrice en oprichter van online community GOOP. In het boek schrijft Julia, met wie ze het boek maakte: “Gwyneth en ik leerden elkaar kennen in Spanje tijdens de opnames van Spain… On The Road Again, een documentaire-reeks over de...

Naar recept
Lunch
Bloemkoolsoep met oosterse kruiden - Gezond aan tafel - recept
Bloemkoolsoep met oosterse kruiden

Deze bloemkoolsoep met oosterse kruiden komt uit het boek Natuurlijk! Zonder suiker kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Natuurlijk! Zonder suiker kookboek is de opvolger op de bestseller Zonder Suiker. Van de 37 kilo (!) suiker die we per jaar binnenkrijgen, zit 85% verborgen in supermarktproducten, ook hartige. Ongemerkt krijgen we daardoor veel meer suiker binnen dan goed voor...

Naar recept
Hoofdgerecht
Stevige Toscaanse boerensoep (Kim Feenstra, Bénine Bijlveld) - Gezond aan tafel - recept
Stevige Toscaanse boerensoep (Kim Feenstra, Bénine Bijleveld)

Het recept voor deze stevige Toscaanse boerensoep komt uit het boek Food Talk van actrice, fotomodel en fotografe Kim Feenstra en Bénine Bijleveld, receptontwikkelaar, foodfotografe en oprichtster van het platform benineskitchen.com. Over dit recept schrijft Bénine: “Ik kan het me helemaal voorstellen: op het Italiaanse platteland waar de boeren voor dag en dauw opstaan om hard te werken op het...

Naar recept
Bijgerecht
Salade met tomaten en burrata van Kim Feenstra en Bénine Bijleveld (Food Talk) - Gezond aan tafel - recept
Salade met tomaten & burrata (Kim Feenstra, Bénine Bijleveld)

Het recept voor deze salade met tomaten en burrata (in het boek: salade messy burrata) komt uit het boek Food Talk van actrice, fotomodel en fotografe Kim Feenstra en Bénine Bijleveld, receptontwikkelaar, foodfotografe en oprichtster van het platform benineskitchen.com. Over dit recept schrijft Kim: “Kom je lekker bij me eten? Gezellig! Dan haal ik goede wijn en zetten we muziek...

Naar recept
Lunch
Quinoasalade met kruiden, zeekraal en granaatappel - Gezond aan tafel - recept
Quinoasalade met kruiden, zeekraal en granaatappel

Dit recept voor quinoasalade met kruiden, zeekraal en granaatappel komt uit het boek Natuurlijk! Elke dag écht eten van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Over het eten van zeekraal schrijft ze in haar boek: “Zeekraal is in Nederland de bekendste zeegroente. Je kunt het bij de visboer kopen, maar ook steeds vaker bij de supermarkt. Het is te koop van...

Naar recept
Hoofdgerecht
Thaise tofusalade - Gezond aan tafel - recept - spread
Thaise tofusalade

Dit recept voor Thaise tofusalade komt uit het kookboek Het nieuwe Vegalicious van Alice Hart. Het boek bevat meer dan 200 heerlijke vegetarische recepten. Van ontbijt tot raw food, koken voor je vrienden, granen, diners en toetjes, en boordevol informatie over vegetarisch eten. Dit is de feelgoodfood-bijbel van nu, voor vegetariërs en iedereen die gewoon wat minder vlees wil eten!...

Naar recept
Hoofdgerecht
Wortel gember soep - Gezond aan tafel - recept
Wortel gember soep

Het recept voor deze wortel gember soep komt uit het boek (H)eerlijk makkelijk van Gwyneth Paltrow, model, actrice en oprichter van online community GOOP. Over dit recept schrijft Gwyneth: “Deze universele combinatie kun je al jaren op de gekste plaatsen tegenkomen, van spa’s en restaurants tot kant-en-klaar in de supermarkt. Ik heb ontelbare varianten van deze soep geproefd, maar ik...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van veldsla met gerookt buikspek, ei & pecorino - Gezond aan tafel - recept
Salade van veldsla met gerookt buikspek, ei & pecorino

Deze salade van veldsla met gerookt buikspek, ei & pecorino komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van snijbiet met gerookte zalm, avocado & kiemen - Gezond aan tafel - recept
Salade van snijbiet met gerookte zalm, avocado & kiemen

Deze salade van snijbiet met gerookte zalm, avocado & kiemen komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van andijvie met gerookte forel & linzen - Gezond aan tafel - recept
Salade van andijvie met gerookte forel & linzen

Deze salade van andijvie met gerookte forel & linzen komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten....

Naar recept
Hoofdgerecht
Spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes - Gezond aan tafel - recept
Spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes

Deze spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten. Eat, share, live!...

Naar recept